Има хора, които с носталгия си спомнят култовите всъдеходи Land

...
Има хора, които с носталгия си спомнят култовите всъдеходи Land
Коментари Харесай

Чисто нови Land Cruiser-и 70 за $30 000

Има хора, които с носталгия си спомнят паметните всъдеходи Land Cruiser 70. Тези машини обаче, колкото и здрави да са, са към този момент остарели и множеството - много амортизирани. В някои страни в Африка към момента се продават и чисто нови 70-ки, само че те се оферират на цени от $50 000 - $60 000.



Въпреки тези цени, старите Cruiser-и не оферират нужния комфорт, с който са привикнали водачите в наши дни. Има обаче една адвокатска фирма, позиционирана в Япония, която стилизира новото Prado и го прави да наподобява като Land Cruiser 70.



По-конкретно става дума за модификацията Prado J90, която не може тъкмо да се назова нова, само че към момента се продава като такава и е задоволително модерна. Ако закарате подобен "донор " в японската адвокатска фирма, то за сумата от $30 000 с нов Land Cruiser 70.



Японското тунинг студио предлага и по-скъпи разновидности, какъвто е да вземем за пример Renoca Color Bomb. Този всъдеход наподобява също толкоз ретро, само че е особено приспособен за тежки офроуд условия. Цената за него е $35 000.



Последният пример се назовава Phoenix, като за неговата основа се употребява Land Cruiser 80, а резултатът е копие на Land Cruiser 60. Възможно е и превръщане на Toyota Land Cruiser 100 под формата на 60-ка, само че цената към този момент скача на $40 000.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР