Има хора, които просто не могат да имат нормална връзка,

...
Има хора, които просто не могат да имат нормална връзка,
Коментари Харесай

3-те зодии, които разбиват чужди семейства

Има хора, които просто не могат да имат естествена връзка, без да получат нужната доза адреналин. Тези  обичат да си взимат от непознатото и то постоянно им се коства по-сладко.
Ето кои са 3-те  , които постоянно разрушават непознатите фамилии:
 Какъв БРАК чака всяка една от 12-те зодии Какъв БРАК чака всяка една от 12-те зодии
Всеки един от нас желае да знае какво го чака в бъдещето и по какъв начин ще се стече любовният и фамилният им живот. Някои зодии имат толкоз ясно...
ТЕЛЕЦ
Телците са доста подли и от време на време въобще не можеш да схванеш играта им. Най-често те се сближават с вас, ставате си доста близки другари, само че тяхната основна цел е да завлечен индивида до вас. Те настояват, че са влюбени, само че единственото, което желаят е просто следващото завладяване. Не се интересуват от другарството, което са построили, желаят единствено това, поради което са се доближили до вас. Телците работят доста постепенно, въобще не бързат и може да отнеме години, само че сигурно най-после реализират задачата си и разрушават щастливи фамилии. Връзката с непознатия човек рядко трае дълго, тъй като към този момент тръпката я няма и си избират нова игра, която да стартират да играят.
БЛИЗНАЦИ
Двете лица на Близнаците въобще не са инцидентни. Те наподобяват доста милички и доброжелателни, само че постоянно това е просто маска, зад която се крият. Близнаците в действителност се влюбват мощно най-често в хора, които са заети и са във връзка, а за какво не и в брак. Това им е вродено и не могат да се спрат. Обичат нещата да стават бързо, постоянно стартират да флиртуват онлайн, да се закачат и да карат отсрещния човек непрестанно да си мисли за тях. Близнаците поддържат добре външния си тип, което е спомагателен плюс за това, че постоянно им се получава елементарно. Внимавайте със зодия Близнаци и постоянно бъдете нащрек, когато са близо към вас и вашия обичан човек.
 Защо някои мъже НЕ желаят бебе? Защо някои мъже НЕ желаят бебе?
Много дами са в двойки, в които развиването като че ли е спряло. Очакват предложение за брак, надяват се да основат семейство, да имат деца,...
СКОРПИОН
Никак не е изненадващо, че Скорпионите попадат в тази ранглиста. Те въобще не обичат скучните връзки, съвсем в никакъв случай не са излизали с човек, който не е привързан и постоянно гледат да намерят някой, с който ще е по-интересно. Скуката ги убива и не биха си разрешили да имат елементарна половинка, която да е разполагаем 24/7. Те обичат да се крият, да изпитват мощни чувства от това, че вършат нещо неправилно и това ги прави същински щастливи. Скорпионите обичат честите завоевания, които са за малко, а от време на време единствено един човек не стига. Ненаситни са и жадуват за нови прекарвания, по тази причина внимавайте с тях!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР