Има хора, които предпочитат да излъжат красиво, вместо да ви

...
Има хора, които предпочитат да излъжат красиво, вместо да ви
Коментари Харесай

Тези зодии никога няма да ви излъжат!

Има хора, които избират да излъжат красиво, вместо да ви кажат мъчителната истина право в очите. Но представителите на тези три зодии не са от тях.

Защо им е да лъжат? Те не желаят да го вършат. Те не се нуждаят нито от подправени връзки, нито от нечестни другари.

Тези хора избират да ви потвърдят, че грешите, да ви утешат и да ви обяснят по какъв начин да съумеете, вместо да ви излъжат красиво, че всичко ще се оправи от единствено себе си. Защото хората са прави, когато споделят, че истината е жестока, само че от време на време безсрамните неистини предизвикват доста по-голяма болежка от нея.

Рак

Раците са извънредно прями хора и в никакъв случай няма да ви излъжат. Те в никакъв случай няма да ви кажат, че косата ви е луксозна, в случай че изглеждате все едно преди малко сте станала от леглото. И няма да ви разрешат да допускате едни и същи неточности още веднъж и още веднъж, твърдейки ви, че всичко е наред и просто другите не ви схващат. Представителите на тази зодия ще ви заловен за ръка и по този начин ще ви разкритикуват, че да можете да извлечете от упреците им нещо в действителност потребно.

Раците са доста положителни хора, на които можете да се доверите изцяло. Те са другари, които би трябвало да бъдат част от живота ви. На тях ще можете да разчитате постоянно, даже и в най-трудните си моменти.

Лъв

Хората, родени под знака на зодия Лъв, няма да се уморят да ви преследват със своите предизвестия, в случай че са почувствали, че сте тръгнали по неправилен път. Те са като баба ви и дядо ви, които постоянно ви дават мъдри препоръки. Те ще ви опишат за своите несполучливи опити, ще се открият пред вас и ще ви разкрият тайните си, с помощта на които са достигнали до триумфа.

Лъвовете в никакъв случай няма да ви излъжат и постоянно ще са подготвени да ви дадат съвет, написа jenata.blitz.bg. Те няма да ви оставят на мира, до момента в който не приемете съвета им и не осъзнаете, че той е подобаващ за вас.

Козирог

Родените под знака на Козирог няма да могат да заспят, в случай че са излъгали някого или са скрили истината. Те биха се чувствали извънредно неуместно и не биха могли да си простят сходни дейности, по тази причина и доста ревниво пазят живота си от неприятни обстановки и лъжливи хора, които желаят да ги поведат по неправилния път. Те първо ще ви кажат истината, а по-късно ще ви поддържат и дадат съвет, с цел да коригирате държанието си.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР