Има хора, които постоянно са на някаква диета. Онези, които

Има хора, които постоянно са на някаква диета. Онези, които ...

Звезди, които отслабнаха драстично.


Има хора, които постоянно са на някаква диета. Онези, които са успели да свалят излишните килограми знаят, че трябват много усилия и постоянство.

Отслабнеш ли веднъж, е нужно да промениш начина си на хранене доживот, за да запазиш постигнатото.

Много известни личности дават пример с рязкото сваляне на килограми. Едни го правят заради здравословни проблеми, други просто искат промяна.

Вижте няколко звезди, които бяха доста по-пълни, но успяха да отслабнат:

Кристина АгилераИзточник: Instagram


„Ти си красива, независимо какво казват другите“, пее изпълнителката. Въпреки самочувствието, което не ѝ липсва, в един момент от кариерата си тя бе доста пълничка. От 2011 до 2012 г. тя качи доста килограми. Кристина Агилера не крие, че стресът покрай развода с Джордан Бретман ѝ е дошъл в повече. Тя първо подобрила психиката си, след което прибегнала до до древни азиатски практики и изключване на определени храни от менюто, за да извае фигурата си. Успехът ѝ се крие в това, че всеки ден ѝ носили специално приготвена храна до вратата, която съдържала само 1600 калории.

АделИзточник: Instagram

В началото на своята кариера тя бе пълничка и невзрачна англичанка с хубав глас. След като започна да става по-популярна, певицата реши да промени начина си на хранене и да започне да спортува. Само за няколко месеца тя отслабна драстично и се обърна към услугите на стилисти. Докато в началото носеше най-вече черни дрехи заради килограмите, сега изпълнителката на „Let the sky fall“ може да бъде забелязана да носи и по-цветни дрехи.
Пред медиите Адел споделя, че е прочела книгата „The Sirtfood Diet“ и спазвала диетата от нея, в която се ядат предимно храни, богати на сиртуин. Освен това спряла изцяло сладкото. В момента, след раждането на сина ѝ, тя успява да поддържа килограмите си като избягва вредни храни и набляга на пресни зеленчуци и месо.

Ребъл УилсънИзточник: Reuters

Ако погледнете една от последните снимки на актрисата, ще видите, че тя е доста пухкава и е с по-едър кокал. Но ако я сравните с други отпреди няколко години, ще забележите разликата. Ребъл Уилсън коментира, че няма как да изглежда като фиданка, но в един момент килограмите са й тежали доста и си казала, че не иска да ѝ дават роли само на дебеланки. Затова започнала да прави повече физически упражнения и отслабнала с близо 15 кг за около 6 месеца.

Джон ГудманИзточник: Instagram

Актьорът, който играе Фред Флинстоун заради по-едрата си фигура, признава, че имал моменти, в които се качвал на кантара и с ужас установявал, че е 180-190 кг. През 2015 г. Гудман привлича вниманието на папараците с драстичната си промяна – минус 45 кг. Оттогава той се опитва да се храни по-здравословно и споделя: „Не очаквам да стана като Парис Хилтън, но това е един бавен процес и сигурно ще продължи до края на живота ми“.

Дженифър ХъдсънИзточник: Reuters


От 2010 г. насам тя е свалила близо 40 кг. Заради натоварения си график, звездата няма време за тренировки, затова се ограничава с храненето. Тайната на перфектната ѝ фигура се крие в така наречената точкова диета, при която трябва да се ядат разнообразни храни, но по-балансирано. Всяка носи своя брой точки, като има определен лимит за деня, който не бива да се надвишава.

Кели ОзбърнИзточник: Instagram


„Мразех себе си!“, споделя дъщерята на Ози Озбърн по повод периода, в който е била закръглена. От 2009 г. до днес тя успява да се „раздели“ с 32 кг. До голяма степен участието ѝ в танцов формат я кара да тренира и промени някои нездравословни навици.
През последните години Кели Озбърн си прави пречистване с гъбена диета за 14 дни. Характерното за нея е, че едно от храненията, най-вече вечерята, се замества с гъбено ястие.

Източник: tialoto.bg