Има хора, които от опозицията ги наблюдаваме от няколко месеца

...
Има хора, които от опозицията ги наблюдаваме от няколко месеца
Коментари Харесай

Красимир Велчев: БСП иска нов вот за парламент заедно с изборите за ЕП

Има хора, които от опозицията ги следим от няколко месеца - непрестанно държат напрегнат и в Народното събрание връзките и то по тази причина и работата мъчно върви в Народното събрание. Защото е на правилото да се върви напук. Това разяснява Красимир Велчев, заместител - ръководител на ПГ на ГЕРБ пред Българска национална телевизия.

"Но това не е инцидентно, в Българска социалистическа партия тактиката очевидно е такава, че приготвят нещата от време, от в този момент стартира подготовката. Тяхната концепция - и те не я крият - е пролетта дружно с евроизборите да стане по този начин, че да има и парламентарни ", сподели той.

Не знам какво целят с това, откакто всичко в страната върви добре - и стопанска система, и външна политика, съобщи още той.

"През тези шест месеца наблюдавахме едно изкуствено повишение на напрежението, с цел да се покаже пред Европа и пред нашите сътрудници, че в България не всичко е толкоз устойчиво, колкото е в фактически ", сподели още Велчев.

По думите му, това не е държавническо мислене.

Той изясни, че е "за " това институциите между тях да внимават какво приказват, тъй като не може да има мощна страна със слаби институции и когато те са в спор - не вещае положително за страната.

И за корупцията, и за правосъдната система - не може да се каже, че една избрана мощ или този, който е сега е на власт, е отговорен за всички тези негативи, които съществуват в обществото.

Трябва да работят институциите дружно и да не се трансферира виновност. Да бъдат по-обрани в думите си и да внимават какво приказват, посъветва той политиците.

В изявленията някой път на президента прозира това, което предходния ден е казано от Българска социалистическа партия, от Нинова или хората от Българска социалистическа партия.

Той позволи, че е вероятен "ремонт " на кабинета.

"Има министерства, където или нищо не е направено, или са направени неточности ", приключи Велчев
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР