Има хора, които оставят горещи следи в сърцето ни и

...
Има хора, които оставят горещи следи в сърцето ни и
Коментари Харесай

3-те зодии, които не се забравят

Има хора, които оставят горещи следи в сърцето ни и колкото и време да минава, в никакъв случай не можем да ги забравим изцяло. Ето кои са те:
ОВЕН: Овните имат своите дефекти, както всеки човек, несъмнено, само че би трябвало да си признаем, че са едни от най-невероятните ни връзки, които ни се желае да се повторят, в случай че е допустимо. Причината, заради която не можем да забравим Овните е това, че са доста буйни, цялостни с изненади и склонни да създадат всичко за индивида до себе си, колкото и бясно да е то. Връзката с един Овен е премеждие от първия до последния миг и въпреки да сте имали разлики и към този момент да не сте дружно, сигурно няма да забравите времето, прекарано с тази буйна и луда зодия. В живота си ще ги срещнете още веднъж и е доста евентуално да си припомните лудостите под завивките, само че в никакъв случай не бихте пробвали още веднъж, тъй като просто знаете, че не сте един за различен. Въпреки това Овните са незабравими и честичко ги съпоставяме с всеки идващ сътрудник в живота ни.
 За какво скрито си мечтаят дамите съгласно зодията За какво скрито си мечтаят дамите съгласно зодията
Защо някои хора са непоправими мечтатели, до момента в който други се отличават с рационална деловитост. Може би тези качества се въздействат от положе...
БЛИЗНАЦИ: Близнаците са една от най-красивите и елегантни зодии, които просто могат да омаят всички с чара и хубостта си. Най-често те имат доста секси лъчение, съвършени тела, красиви са и могат да възпламенят пламъчето на всеки, който се приближи до тях. Връзката с Близнаците е специфична и незабравима, тъй като просто всеки се усеща горделив да бъде един до друг с тях. Освен това Близнаците са доста всеотдайни и в действителност обичат като за последно, по тази причина и когато сте по отношение на тях в никакъв случай не може да ви липсва внимание или да се чувствате подценени. Представителите на тази зодия липсват на всеки, който се е докоснал до тях и е имал връзка с тях. Няма по какъв начин да забравите любовта, флирта, пристрастеността и какво ли още не.
СКОРПИОН: Скорпионите са една доста специфична зодия, която в никакъв случай не можеш да забравиш, обичал ли си един път. Те са способни да дойдат в 3 през нощта, в случай че ги помолите и да ви донесат страсти, които никой различен не е кадърен да ви даде. Представителите на тази зодия са извънредно сантиментални, буйни и невероятни сътрудници, които просто постоянно ще искаш да имаш назад в живота си. С тях една връзка в никакъв случай не може да е скучна, постоянно се случва нещо забавно, изпълнена е с завършения и какво ли още не. Освен това Скорпионите са доста виновни, кроят проекти за бъдещето, вършат чудеса с живота си и имат задоволително средства, с цел да живеят пищно, което няма по какъв начин да не се хареса на половинките им.   

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР