Има хора, които обичат да спазват различни религиозни и семейни

...
Има хора, които обичат да спазват различни религиозни и семейни
Коментари Харесай

Приянка Чопра спази древна традиция, наложи ѝ се дори да пости

Има хора, които обичат да съблюдават разнообразни религиозни и фамилни обичаи, останали освен с десетилетия, само че с епохи. За други обаче... това е една условност и отживялост в днешния забързан, съвременен и софтуерен век. Е, за една известна и красива жена, традициите са доста значими и тя ги съблюдава съвсем прецизно. Те са мотив за мемоари, за приятни страсти и красиви фотоси. Приянка Чопра съблюдава една остаряла и доста забавна индийска традиция.

Макар да живее в Щатите със брачна половинка си Ник Джонас, Приянка е възпитавана да се гордее с корените си. В пъстрата индийска просвета има доста и разнообразни празници и обичаи, които фамилиите съблюдават. Скоро Чопра показа фотография, на която се вижда, че държи хубав поднос с лакомства. Но не бързайте с другите изводи! Тя няма да се наслаждения на нито едно от тях, тъй като чества Карва-Чаут – празникът на съпружеската честност.

Виж още:

Според традицията индийките би трябвало да постят на този празник. Освен от храна, те се отхвърлят и от водата. Всичко това в името на дълголетието и успешността на своя брачен партньор. Мъжете обаче не остават безучастни. За да засвидетелстват своята обич, отдаденост и признатерност за спазването на традицията, те сервират подарък на съпругите си. Карва-Чаут се чества при започване на ноември. Постът стартира с изгрева на луната и продължава до идната луна. Едва след изгряването ѝ вечерта, дамите могат да одобряват сладкиш от ръцете на брачна половинка си.

Виж още:

" Обичам те, Ник ", написа Приянка, като честити празника на всички, които го означават.

Припомняме, че Приянка и Ник имаха няколко сватбени церемонии. Двамата трансфораха сватбата си в обилен тридневен фестивал в Индия, който включваше сватбени тържества преди сватбата, християнски и индуистки церемонии и голям брой приеми, а тоалетите бяха пъстри, обилни и много разнообразни.

Виж още:

Източник фотоси & thumbnail: https://www.instagram.com/priyankachopra/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР