Има хора, които няма да допуснат нито една прашинка на

...
Има хора, които няма да допуснат нито една прашинка на
Коментари Харесай

Всеки от семейството трябва да помага с домакинството

Има хора, които няма да позволен нито една прашинка на перваза на прозореца и всеки ден с влажна забрадка бършат мебелите до искра. Други пък не виждат нищо неприятно в неизмитата паница в мивката или в чорапите под масата.

По-добре да не отивам на посетители на сина си, с цел да не си скапвам настроението. Мразя бъркотията. Още повече, ненавиждам небрежните хора. Това, което видях в събота, ме шокира.

Снаха ми е мързелива и не обича да почиства. Тя даже не готви.

Всеки път, когато влизам в жилището, виждам една и съща картинка: Нина седи, заровила глава в преносимия компютър и споделя, че работи. Нямала време да чисти. Още, когато беше дете, научих сина си да слага всяко нещо на мястото му и да почиства след себе си.

Но снаха ми е мързелива и въобще не обича да чисти. Тя се омъжи за сина ми преди 3 години. Те нямат деца, което евентуално е добре, тъй като в такава неразбория едно бебе не би оживяло. Нина не е подготвена за такава отговорност, по тази причина даже нямат животни вкъщи. Няма кой да се грижи за тях. Съпругът й е на работа, тъй че тя е сама по през целия ден.

Вижте още: Отношения сред някогашни съпрузи

Мисля, че направих неточност, като преписах жилището на сина ми. Сега това е негова благосъстоятелност и е грозно да го укорявам. Но брачната половинка му даже не готви. Постоянно си поръчват храна.

Съдовете се мият, когато чистите свършат, същото е и с прането. Ако живееха чартърен, от дълго време да ги бяха изгонили, никой няма да търпи подобен хаос.

Когато след нашите диалози сина ми приказва с Нина за почистването, тя изпада в нервност и споделя, че не е чистачка. Синът ми купи съдомиялна машина и прахосмукачка робот.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР