Има хора, които независимо колко усилено твърдят, че са ваши

...
Има хора, които независимо колко усилено твърдят, че са ваши
Коментари Харесай

Кои са най-токсичните зодиакални знаци сред мъжете?

Има хора, които без значение какъв брой интензивно настояват, че са ваши другари, също по този начин могат да бъдат и безпределно манипулативни и нездравословни. И в тяхната глава даже визията за обич е изкривена и пречупена през тяхната призма.

В зодиака и при мъжете, това са избрани зодии. Вижте кои.

Овен 
 Кои са най-ревнивите дами в зодиака? Кои са най-ревнивите дами в зодиака?
Обикновено, всички дами са извънредно много по-мнителни от половинките си, само че има такива, които минават границите на естествените ни...

Изключително самовлюбен и себелюбив, овенът може да ви докара до откровена меланхолия и да съсипе освен връзката ви, само че и здравето ви. 

Особено когато става въпрос за спор, без значение дали осъзнава, че е сбъркал и не е прав, той ще продължи да спори и да извърта нещата в своя изгода.

Телец

Изключително отровен поради три съществени неща - неверната му преценка и изкривените за своя полза визии за света. За него скъперничеството е спестовност, досадния си дебелоглав вижда като неотстъпчивост на характера, а отвратителния скептицизъм, като реален взор. 

Дева

 Кой би повярвал, че тъкмо тези 8 женски навика отблъскват мъжете Кой би повярвал, че тъкмо тези 8 женски навика отблъскват мъжете
Човешкото държание е обвързвано с привички, придобивани още от времето на късното детство, обособяващи се през пубертета и затвърждавани с...

Това са мъже, които са ужасяващи педанти и могат да ви побъркат с всичките си дребнави забележки и мнения за външния ви тип, типа на дома ви, навиците ви и въобще всяко нещо, което по-скоро би излязло от устата на... майка ви.



Риби

Нерешителни, плахи и без всевъзможни привички на автономия, вие ще се превърнете в едни майки орлици на тези непораснали деца, които не престават да живеят в техния си свят някъде в облаците. 

 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР