Има хора, които изпитват удоволствие, когато виждат болка в очите

...
Има хора, които изпитват удоволствие, когато виждат болка в очите
Коментари Харесай

3-те зодии, които винаги причиняват болка в любовта

Има хора, които изпитват наслаждение, когато виждат болежка в очите на другите. Манипулациите и играта с усеща са им вродени " качества " и те боравят в действителност добре с тях. Ето и кои са 3-те зодии, които се любуват, когато някой страда.

Овен

Овенът обича да си играе на " криеница " в любовта, само че в случай че се почувства заплашен или нежелателен, бързо се трансформира в прочувствен садист. В момента, в който усети, че възприятията ви по него гаснат и сте на път да се разделите, той ще се опита да ви смачка душевен, единствено с цел да излезе победител от обстановката.

Водолей

Водолеите са известни с това, че си падат по нетрадиционното, само че от време на време желаят прекомерно мощно да ви трансфорат в " друг ". Те обичат индивида до себе си не поради самия него, а поради това, което би могъл да стане под тяхно въздействие. Обичат да си играят с мозъка на колегата, вкоренявайки му комплекс за непълноценност, само че по един доста " гальовен " метод.

Близнаци

Близнаците са сговорчиви, приказливи и омайват единствено накратко. Но двойствената им натура постоянно ги кара да дават смесени сигнали за влюбване и по-лесна операция. Не е изключено единствено за няколко часа индивидът, роден под този знак, да ви предложения на женитба като публична половинка, а по-късно да ви каже, че има потребност да се среща и с други хора.

източник: iwoman.bg

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР