Има хора, които искат да овладеят протеста. Но това са

...
Има хора, които искат да овладеят протеста. Но това са
Коментари Харесай

Румен Петков: Няма да бъда кандидат за нищо, не е прилично хора с моята биография да се бутат отпред

Има хора, които желаят да овладеят митинга. Но това са хора, които си вървят всяка вечер. Мисля, че не е обичайно хора с моята биография да се бутат начело. Ходя като човек на митинга – няма да бъда претендент за нищо, само че когато виждаш такова уродливо ръководство, не може да не реагираш. Това съобщи водачът на АБВ Румен Петков за – ръководството на Бойко Борисов и основния прокурор Иван Гешев.
Попитан от bTV дали ръководството на Борисов е било уродливо, когато АБВ беше в него – при втория кабинет на Бойко Борисов, Петков сподели, че АБВ е напуснала държавното управление със съзнанието, че е била излъгана. По думите, АБВ влезнала в ръководството с съответни и ясни цели, само че е осъзнала, че е била използвана.
 Лидерът на АБВ Румен Петков се включи в честванията за Деня на независимостта във Велико Търново Лидерът на АБВ Румен Петков се включи в честванията за Деня на независимостта във Велико Търново
Лидерът на АБВ Румен Петков се включи в честванията за Деня на независимостта във Велико Търново. Именно в остарялата столица през днешния ден, 22 сеп...
Има прекомерно доста полиция на митинга, счита някогашният вътрешен министър. Никой не желае да направи разбор какъв брой коства това и какво значи това за регионите в София, от които е изтеглена полицията, с цел да пази Народното събрание, посочи Петков.
„ Мисля, че не може да бъде поръчител на нищо, с изключение на на потреблението – майтапя се, несъмнено ”, продължи Петков и добави, че времето за разговор сред Борисов и президента Румен Радев е отминало. Шкафчето е реалност и при диалог това се легитимира. „ Диалог с ГЕРБ – да, с Борисов – не ”, заключи водачът на АБВ. „ Контактът с Борисов е отровен, разговорът с Борисов прави съизвършител индивида, който го води ”, добави Петков. Той подсети, че основният прокурор Иван Гешев по този начин и не упълномощил да се направи ескспертиза на фотосите на Бойко Борисов, които се появиха воглаве с.
„ Ако не си даваме сметка като страна къде ни загробва Борисов, не разбираме вчерашния празник с душите си ”, безапелационен е Петков.
Румен Петков попита и по какъв начин стопанската система е усетила намаляването на цената на газа със задна дата, като подсети, че АБВ желае оставката на енергийния министър Теменужка Петкова.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР