Има хипотеза, че вашата личност се оформя под влиянието на

...
Има хипотеза, че вашата личност се оформя под влиянието на
Коментари Харесай

САМО истинските приятели правят тези 10 неща

Има догадка, че вашата персона се оформя под въздействието на 5-те индивида, с които прекарвате най-вече време. Това важи и за другарствата. С годините някак незабелязано построяваме толкоз мощни връзки, че даже да не се виждаме, единствено мисълта за тези хора ни кара да се усмихваме. А ето и какво същинските другари вършат.
1. Съсредоточават се върху положителните ни черти
Не е нужно да се опитваме да впечатлим същинските си другари. Те виждат под повърхността и правят оценка позитивните ни страни, без значение дали сме облечени със остаряла пижама или рокля от последната сбирка на някой дизайнер.
2. Истински са
С същинските си другари можете да се смеете, да плачете, да сте глупави или съществени и връзката ви да не се трансформира по отношение на това.
3. С вас са, без значение от събитията
Истинските другари можем да разпознаем единствено в тежките обстановки. Дори да няма метод да се забележим физически, те постоянно намират вид за връзка.
4. Не ви съдят
Истинските другари не ви осъждат за грешките, които сте допускали в живота си. Напротив, пробват се да ни покажат всяка обстановка от радостната страна.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР