Има хиляди случаи на хора, които се женят за неодушевени

...
Има хиляди случаи на хора, които се женят за неодушевени
Коментари Харесай

Самотна майка се омъжи за килима си СНИМКИ

Има хиляди случаи на хора, които се женят за неодушевени предмети. Тази самотна майка обаче е първата в историята, която подписва брак с... килим!

Беки Кокс е майка на две деца и към този момент брачна половинка на обичания си килим Мат, с който подписва брак по време на специфична работа в магазина за килими Independent Fitters в родния й град Стокпорт, написа Daily Star.



Булката се врече във безконечна обич в обичайната бяла рокля.

"Купих Мат преди година и осъзнах какъв брой доста го обичам и по какъв начин е единственият, който ме слуша. Толкова доста говорех за него, че приятелите ми ме попитаха за какво не се оженим. Един ден до момента в който го почиствах с прахосмукачката, което върша по всекидневно по няколко пъти, го погледнах и осъзнах, че не мога да си показва живота без него ", споделя Беки.



Тя твърди, че е захласната от обичания си.

"Когато децата си легнат, аз слизам долу при Мат, лягам върху него и му описвам най-съкровените си мисли. Аз съм самотна майка и виждам, че откогато го имам мисля доста по-рационално ", споделя още тя.



Преди няколко месеца, когато ме попита един другар за какво не се омъжа за Мат, аз отговорих, че ще го направя. Всичко беше на смешка, до момента в който не осъзнах, че го желая в действителност.

Беки е станала още по-сигурна в това, което желае, откакто компанията, от която е купила Мат са поискали да поемат всички разходи по празненството.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР