Има голяма вероятност Реал Мадрид да не осъществи нито един

...
Има голяма вероятност Реал Мадрид да не осъществи нито един
Коментари Харесай

Задава се лято, каквото Реал Мадрид не е виждал

Има огромна възможност Реал Мадрид да не реализира нито един входящ трансфер през идното лято - нещо немислимо за клуба, написа " Марка ". Заради финансовата рецесия около пандемията от ковид даже богатият “кралски” клуб ще би трябвало да редуцира фрапантно разноските си. Според оптимистичните проекти столичани ще имат със 150 млн. евро по-малко доходи в идната година. Всичко това ще докара до по-малко разноски във всички сфери, а за прехвърляния може и да не останат средства.

Главните цели на Реал са Ерлинг Холанд от Борусия (Дортмунд) и Едуардо Камавинга от Рен, само че всеки от тях коства десетки милиони. В същото време Зинедин Зидан има разполагаем прекалено много лични футболисти - към 40, като тук влизат и преотстъпените, както и такива от дубъла, които са подготвени да получат късмет в първия състав.
 Камавинга: Противник ми изиска фланелката преди да съм минал в Реал М
Проблем пред клуба е и евентуалното оставане на Хамес Родригес и Гарет Бейл. Реал на драго сърце би се разделил с тях, само че защото и другите нямат пари за такива прехвърляния, то те най-вероятно ще не престават да са на “Сантиаго Бернабеу”.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР