Има голяма вероятност никой от неделните мачове от Серия А

...
Има голяма вероятност никой от неделните мачове от Серия А
Коментари Харесай

Целият кръг в Серия А под въпрос след кончината на Астори

Има огромна възможност никой от неделните мачове от Серия А да не се състои, откакто Италия бе потресена от новината за гибелта на капитана на Фиорентина Давиде Астори. 31-годишният италиански национал умря в съня си тази нощ, а през днешния ден „ виолетовите” публично потвърдиха скръбната новина.

Ужас! Италиански национал умря от инфаркт единствено на 31

Ранният мач от днешната стратегия за 27-ия кръг на калчото – Дженоа-Каляри към този момент беше отсрочен. Играчите на двата отбора научили за събитията по време на загрявката преди срещата, а защото Каляри бе предходният клуб на Астори, беше разумно да показват съпричастност. На „ Мараси” домакините от Дженоа реагираха незабавно, като пуснаха фотоси с футболиста на екраните, а почитателите по трибуните приветстваха на крайници.

Астори прекара 6 години в Каляри, като е играл също за Милан, Рома и Фиорентина.

Със сигурност е отсрочен и дуелът сред Удинезе и Фиорентина на „ Стадио Фриули”, който беше в главния блок срещи, започващи от 16 часа наше време.

Засега към момента няма решение за ориста на другите неделни срещи, включително и дербито на Милано сред Милан и Интер. Много е евентуално от локалната федерация да наредят отсрочване в символ на тъга.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР