Има голяма опасност български производители да фалират заради рекет от

...
Има голяма опасност български производители да фалират заради рекет от
Коментари Харесай

Много родни производители са заплашени от фалит

 Има огромна заплаха български производители да банкрутират поради рекет от страна на огромните вериги магазини у нас. За това сигнализираха родни бизнесмени по време на полемиката на вестник " Стандарт " " Да! на българската храна ".

Заради повишаването на суровините, като да вземем за пример свинското месо, ние, производителите, сме длъжни да вдигнем цените, с цел да може да продължим да предлагаме първокласен артикул. Когато обаче пратим писмо с такова искане на веригите, те ни карат да чакаме два месеца, с цел да отговорят. А в това време сами ни смъкват цените като вземат решението за това в границите на един ден. Когато два месеца работиш със скъпа суровина на ниски цени, то един от най-вероятните резултати е банкрутът, изясни Атанас Урджанов, ръководител на Асоциацията на месопреработвателите в България.

Ние, производителите сме подготвени да сигнализираме за огромния проблем и заплахата от банкрути и премиера Бойко Борисов, сподели от своя страна ръководителят на Управителния съвет на Националния браншови съюз на хлебарите и сладкарите Мариана Кукушева.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР