Има голям шанс, освен ако не сте обикаляли доста в

...
Има голям шанс, освен ако не сте обикаляли доста в
Коментари Харесай

Една от най-добрите авиолинии в света, за която може и да не сте чували

Има огромен късмет, в случай че не сте обикаляли много в Централна Азия, в никакъв случай да не сте се пътували с Air Astana. А може би даже не сте чували за нея.

Това е пропуск, като се има поради, че след основаването си през 2002 година самолетната компания съумя да си завоюва положително име с положителното си обслужване и новите добре поддържани самолети.

Нещо повече, за последните шест години онлайн платформата Skytrax показва точно казахстанската Air Astana за най-хубавата самолетна компания в Централна Азия. През 2014 година пък Business Insider я подрежда в топ 12 на най-хубавите компании в сектора в света.

Като се има поради, че по този начин тя стои паралелно до Qatar Airways, Emirates и Etihad, несъмнено си заслужава човек да научи повече за нея.

На първо място може да се каже, че огромна част от полетите с Air Astana са до Русия и останалите страни в Централна Азия, като най-западните й дестинации са Киев, Истанбул и Анталия. На изток компанията лети до Пекин и Хонконг, както и до Банкок и Куала Лампур.

Половината от самолетите, с които разполага компанията, са Airbus A320 или A321. По-дългите полети обаче се правят от 767-300ER.

Пътниците показват като най-значителни прерогативи на Air Astana задоволително огромното място за крайници пред седалките, обслужването, както и чистотата на самолетите.

Сред другите преимущества е и така наречен пакет улеснения, който от компанията обезпечават при всичките си полети. Той включва чехли, тапи за уши, четка и паста за зъби, крем за ръце, писалка и маска за очите.

Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР