Има голям шанс Барселона все пак да успее да убеди

...
Има голям шанс Барселона все пак да успее да убеди
Коментари Харесай

Обрат в преговорите между Барселона и Юмтити

Има огромен късмет Барселона въпреки всичко да успее да убеди Самюел Юмтити да остане в клуба, твърди Sport. През март играчът и неговите мениджъри отхвърлиха офертата на клуба за нов договор, което внесе ужас на “Камп Ноу”. През миналите седмици обаче хора от управлението са провели няколко телефонни диалога с другата страна, а преди няколко дни даже е имало среща. На нея представителите на Барса и сътрудниците на френския бранител са почнали да сближават позициите си, което вдъхва убеденост измежду каталунците.

Проблемът на “лос блаугранас” е, че в контракта на Юмтити има откупна уговорка в размер на 60 млн. евро, което е привлякло вниманието на Манчестър Юнайтед. Ето за какво клубът упорства за преподписване, с цел да може и клаузата да бъде увеличена доста. През март обаче самият футболист изискал прекомерно висока заплата, съгласно вижданията на испанците, което се оказа проблем.

Затова и напоследък скаутското звено на бъдещия първенец на Примера дивисион насочи вниманието си към други централни бранители, като измежду тях към този момент се откроява Клеман Ленгле от Севиля.

Ahh Umtiti with a new fresh cut and instantly back to his old form pic.twitter.com/2MpOYeFXvi
— MØ (@FutbolisticMO) April 23, 2018
Сега “лос кулес” изчакват мениджърите на Юмтити да занижат още повече условията си.

Междувременно различен от французите на " Камп Ноу " - Люка Дин, все по-усилено е спряган за трансфер в Ювентус.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР