Има големи промени в потребителското поведение на българите, което отваря

...
Има големи промени в потребителското поведение на българите, което отваря
Коментари Харесай

Новият Delta Planet Mall ще печели варненци с преживяване

" Има огромни промени в потребителското държание на българите, което отваря нови пазарни ниши. От това се възползва Delta Planet Mall, който ще отвори на 28 март 2019 година и ще развие концепцията за ритейлтейнмънт. “ - това съобщи Алекс Линчев, Asset Manager на Delta Real Estate Bulgaria и Mall Manager на Delta Planet Mall по време на авторитетния 7-ми стопански конгрес " България и светът в развиване “.

Той добави, че с цел да бъдат конкурентни, изключително на онлайн магазините, моловете би трябвало да обезпечават прекарване. Delta Planet Mall ще се основава на относително новата идея ритейлтейнмънт - композиция от извършване на покупки, интерактивен съвременен интериор и просторни интегрирани развлекателни зони.

Варна има извънредно положителни благоприятни условия за развиване – налице е инфраструктурно и жилищно строителство, и благоприятни условия за нови работни места. " В София да вземем за пример комерсиалните площи на един гражданин са 315 кв.м., до момента в който във Варна – 240 кв.м. Регионът има капацитет за развиване, в това число и в ритейл сферата “ – добави Алекс Линчев.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР