Има едно старо правило, че на Олимп място за двама

...
Има едно старо правило, че на Олимп място за двама
Коментари Харесай

Проф. М. Константинов за конфликта Радев-Борисов: На Олимп място за двама няма

Има едно остаряло предписание, че на Олимп място за двама няма. Очаквах подобен конфликт с приближаването на президентските избори. Този спор не е в интерес на България. Трябва да се мисли за националния интерес, а не за персоналните нападки. Това съобщи проф. Михаил Константинов в коментар за сблъсака сред Румен Радев и Бойко Борисов. Крайно време е да се приказва с обстоятелства – в случай че има каквото и да е подозрение в институциите, то доказателствата за това би трябвало да преминат през контролните органи, разясни анализаторът проф. Михаил Константинов.

В студиото на " България заран " той акцентира, че в случай че политиците помнят, че България е над всичко, то нещата ще потръгнат в добра посока. Страната е постоянна във всяко отношение. Има връщане на българите от чужбина. Преди губихме по 40-50 хиляди сънародници на година, а в този момент по 5 хиляди. Нека тази наклонност да се задържи, означи Константинов.

Темата на диалога обхвана и Истанбулската спогодба. Според проф. Константинов отводът на България да ратифицира документа е знак за отстояване на националните идеали. Процентът на страните, които не са утвърдили конвенцията в границите на Европейски Съюз, е 40%, в границите на Съвета на Европа – още веднъж над 40%, а 40% от тези, които са основали Конвенцията, още веднъж не са я утвърдили, посочи анализаторът.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР