Има едно място в света, което предлага малко по-специална екскурзия.

...
Има едно място в света, което предлага малко по-специална екскурзия.
Коментари Харесай

Ето къде се намира Островът на секса

Има едно място в света, което предлага малко по-специална екскурзия. Тя е за феновете на пикантните занимания. Островът на секса се намира на Карибите и там може да се забавлявате в компанията на две красиви дами за четири дни против 7000 лв..

Услугата се предлага от известната в целия свят компания Good Girls Co`s. Фирмата, която е насочена освен към заможни господа, обезпечава и престой в първокласни вили или яхти против в допълнение възнаграждение. И дава обещание секс, доста секс. "

Всички девойки са на този остров, с цел да ви накарат да се почувствате специфични като крал. Дори и да имате малко по-особени стремежи, може да ги споделите с девойките и те ще се погрижат да ги изпълнят ", написа на страницата на Good Girls Co`s.

Оттам оферират азбучник с 60 девойки от латиноамерикански генезис и настояват, че всички те могат да играят ролята на интимни приятелки за няколко дни.

Храната е безвъзмездна и се предлага на място съгласно условията на богатите туристи. Алкохолът - също, дават обещание уредниците на тези малко по-специални екскурзии за търсачи на интимни чувства.

Принципът на еротичната екскурзия е напълно елементарен. Островът, чието име се пази в загадка, може да одобри до 30 клиента. Продължителността на престоя им е постоянно към 4 дни.

В подмяна на другите пакети, които заплащат, могат да разполагат с първокласни вили, водачи, камериерки, готвачи, сервитьорки и всякакъв личен състав, който ще се постарае да извърши и най-капризните им капризи.

И всичко това влиза в цената от 7000 $ за три дни.

Изтичник: pochivka.blitz.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР