Има една тема, която не трябва да излиза от мода,

...
Има една тема, която не трябва да излиза от мода,
Коментари Харесай

За по-добър живот на жените в България

Има една тематика, която не би трябвало да излиза от мода, не би трябвало да ни омръзва да приказваме и пишем за нея, нито би трябвало да ни омръзва да ги четем – тематиката за живота на дамите в България.

Всяка четвърта жена от нас е жертва на домашно принуждение.

Едва 20% от творбите в изложбените галерии и музеи са дело на дами.

90% от самотните родители са дами в България

И 8 март не е единствения, а следващия мотив да обърнем внимание на начинания, които поддържат напъните на дамите в България за по-достоен живот.

Българският фонд за дамите и компания за доставка на храна започват акция за набиране на средства за планове, подпомагащи живота на дамите в България и даване на повече и по-добри благоприятни условия за тях.

 родители майка щерка Thinkstock

„ За нас като компания не е задоволително просто да засвидетелстваме поддръжката си към дамите. Бихме желали да дадем опция и на потребителите да създадат същото “, разяснява самодейността районният шеф на Takeaway.com за Югоизточна Европа Владимир Давчев.

„ Дарявайки 1 лев от името на нашите клиенти в помощ на Български фонд за дамите, ние дружно оказваме помощ на в действителност значима идея. Денят на дамата е специфичен ден и всички дами би трябвало да могат да се почувстват специфични “, изяснява Владимир Давчев.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР