Има една шайка, която източва кръвта на здравната ни система.

...
Има една шайка, която източва кръвта на здравната ни система.
Коментари Харесай

Мирослав Ненков: Има една шайка, която източва кръвта на здравната ни система

" Има една тайфа, която източва кръвта на здравната ни система ". Това съобщи някогашният министър на опазването на здравето Мирослав Ненков.
По думите му какъвто и надзор да се наложи " ще стартира друго влияние против този, който се пробва да управлява. Най-вече посредством медиите. Случката поради която ген. Петров се отдръпна от поста е тъкмо такава. "
" Много е сложна обстановката, с доста мощни лостове разполагат това кърлежово ядро, което одобри кръвта на здравната система. Много ще е мъчно на който и да е да се изправи против това. На тези хора не им трепва окото да оставят област без болница ", добави още Ненков пред Българска национална телевизия.
Той даде образец с шефа на болничното заведение във Видин. По думите му с големи персонални премеждия доктор Виолета Дочкова е съумяла да избави болничното заведение.
" Във всеки от мандатите, в които съм взел участие се показваха някакви хора, които ме убеждаваха какъв брой е зле болничното заведение във Видин. Хора, които даже не са ходили във Видин. Този вид въздействия се пробват да се ползват на всички места, където някой се пробва да противодейства системата. ", сподели още Ненков.
Бившият министър показа мнение, че схемата с медикаментите в Пловдив е станала с политическо застъпничество на локално и на национално равнище.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР