Има една приказка - всичко се връща, what goes around,

...
Има една приказка - всичко се връща, what goes around,
Коментари Харесай

Звездите променят съдбата ни на всеки 28 години

Има една приказка - всичко се връща, what goes around, comes around, само че тук не става дума за реваншистките уклони на ориста, а за това, че периодичен ни се дава късмет да се срещнем още веднъж и с мъчителни, и с радостни тематики в живота си, да ги поемем в хода на дните си и да преработим по-различно, по-мъдро, по-леко, по-широко, по-зряло. Евентуално.

Всички процеси в живота и природата се развиват циклично.

Всяка година нашата планета прави една обиколка към слънцето, посрещаме новата година и се чудим да се смеем или да плачем.

Всяка заран слънцето изгрява и стартира нов ден, който всекидневно подхващаме оттова, откъдето сме наченали и предходния.

В живота на индивида главно значение има цикълът от 28 години, когато една фаза на развиване се сменя с друга.

Особена магия има в циклите, основани на цифрата 7 , което от антични времена се е възприемало като свещено. Негово кратно е и 28.
 Скритата символика в идентичните цифри, които виждаме инцидентно  Скритата символика в идентичните цифри, които виждаме инцидентно  Скритата символика в идентичните цифри, които виждаме инцидентно  Скритата символика в идентичните цифри, които виждаме инцидентно
Седем планети и седем дни от седмицата. Седем музикални тона. Седем цвята на дъгата. Саптариши, седем мъдреци, проводници на божествената промисъл, които канализирали цялото знание за предишното, сегашното и бъдещето на човечеството в хиндуистката митология. Свети седмочисленици. Седем смъртни гряха. Седем континента.

Истината е, че към 28-годишна възраст се изпълват няколко значими астрологични цикъла. И е по-коректно да се приказва за възрастта сред 27 и 30 години, когато личността претърпява преломни промени, чиято цел е да подкрепят психическото израстване.

 жена кралица принцеса магия Istock

Астрологичните събития, които насищат този интервал от живота с провокации, боязън, несигуност, решителност, жизненоважни решения, са:
 image2_16x9.png Големият хороскоп за ЛЯТО 2023! Какво ще се случи на всяка зодия На фокус
- завръщане на прогресивната Луна
- Сатурново завръщане
- тригон на директния Уран към рождения Уран
- Лунните възли се обръщат на 180 градуса от наталната позиция
- директният Юпитер прави съпротива към рождения Юпитер

Луната отразява детската фаза в живота ни, когато се свързваме със света най-вече посредством възприятията и страстите.

Ако сме обградени от условия на приемане, любов и здравословна обвързаност, ние се отваряме, разцъфваме и се доверяваме.

Но когато преобладаващите прекарвания са на отменяне, отказване и рецензия, ние се научаваме да се капсулираме, да пренебрегваме възприятията, да се пазим. Чувствата са носителят на душата ни и посредством тях се ориентираме за мястото ни в битието.

Затова придвижването на прогресивната Луна наблюдава флуктуациите на равнището на прочувствения отклик, промените и осъзнаванията, които вероятно реализираме във връзка с свързването с другите, със себе си и с болките и контузиите, които сме претърпели.

Завръщането на прогресивната Луна бележи нов цикъл на преправяне на детските ни обусловености. С него стартира нова фаза на съзряване, в която ни се дава да получим повече осъзнатост за защитните ни механизми, които ни пречат да участваме по-пълноценно в света на открито.

Сатурн самичък по себе си съставлява правилото на зрелостта, вътрешната непоклатимост и сигурност. Първото му завръщане към 28-годишна възраст отразява действителността на излизане от детството и нахлуване в света на възрастните с неговите отговорности. Вече не сме възпитаници, нито студенти.
 Кои ще са най-магичните дни през септември 2023  Кои ще са най-магичните дни през септември 2023  Кои ще са най-магичните дни през септември 2023  Кои ще са най-магичните дни през септември 2023
Излизаме сами на бойното поле, на сцената на житейския театър, където можем да разчитаме единствено на себе си. Напускаме родния дом (освен в случай че не сме го осъществили много по-рано, в този момент е последното повикване) , започваме работа, сменяме специалност, женим се, развеждаме се, раждаме деца - изобщо всичко, което предопределя нова житейска фаза най-много на база осъзнаването, че единственият, който може да взима решения, си ти самият - не родителите, не страховете, не обществената спогодба, не несъзнаваното възприятие за виновност и дълг.

Във възрастта сред 27 и 30 години Сатурновото завръщане ни подканя да се вгледаме в себе си, да си признаем грозните и мъчителни истини и да изправим това, което не ни е разрешавало да стъпим на личната си пътека, да се осъществяваме като неповторими човеци, последващи повика на сърцето.
 5-те планети, които оформят характера ви  5-те планети, които оформят характера ви  5-те планети, които оформят характера ви  5-те планети, които оформят характера ви
От своя страна Урановият тригон бие камбаните на независимостта, с цел да се събудим от сладката сънливост в зоната на комфорт. Той ни предизвиква да поемем риска да сме разнообразни, да сме самородни, да се борим за личните си полезности и пристрастености.
 Пробвахме коректор №1 в Европа * Edna предлага Пробвахме коректор №1 в Европа*
При обръщането на Лунните възли директният северен възел отива в съвпад с рождения южен и назад. Този развой ни оказва помощ да разпознаем психическите си блокажи и модели, които ни попречват да станем своето предопределение в сегашния живот, да поемем по пътя на индивидуация и да осъществим задачата си.

И най-после опозицията на директния Юпитер към наталния ни отваря очите за опциите, които животът е подготвил за нас и за израстването ни. Импулсът да се създадем на заспали е прекомерно прелъстителен, тъй като тези шансове няма да ни бъдат дадени безплатно, те ще изискват сатурново старание, посредством което да си ги заслужим.

 жена лисица iStock

Възрастта сред 27 и 30 години е сериозна, тъй като биваме изхвърлени от гнездото - и душевен, и физически - с цел да се научим да летим.

Този развой нерядко е придружен от рухвания, падения, позор, синини и охлузвания, които в последна сметка ни вършат по-устойчиви, а най-ценните уроци са тези, които учим, до момента в който си чупим сами главите.

Някои хора обаче не съумяват да полетят още веднъж след краха.

Сатурновият принцип на действителността с нейните отговорности, граници и постъпателни старания се оказва прекомерно недодялан и непостижим за тях, а душите им като че ли отхвърлят да завършат въплъщението си.
 Как да разпознаем галактическите връзки в живота си  Как да разпознаем галактическите връзки в живота си  Как да разпознаем галактическите връзки в живота си  Как да разпознаем галактическите връзки в живота си
Това са хора, на които по една или друга причина - нерядко поради огромна контузия в детството - им се е наложило прекомерно бързо и шоково да пораснат, до момента в който съкровена част от душeвността им е останала вечно в детския парадайс на блаженството, с цел да се запази.

Подобни персони са и част от Клуб 27 - известното наименование на група известни музиканти и артисти, повлияли стремглаво развиването на музиката и напуснали земния свят на възраст 27 години. Например, Джанис Джоплин, Джими Хендрикс, Джим Морисън, Ейми Уайнхаус, Брайън Джоунс, Димитър Воев.
 Тайното значение на ангелските цифри, които виждаме инцидентно  Тайното значение на ангелските цифри, които виждаме инцидентно  Тайното значение на ангелските цифри, които виждаме инцидентно  Тайното значение на ангелските цифри, които виждаме инцидентно
Автор: Милена Вълканова
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР