Има една основна причина, поради която дигиталният маркетинг се проваля

...
Има една основна причина, поради която дигиталният маркетинг се проваля
Коментари Харесай

От кота 0 до...нирвана

Има една съществена причина, заради която цифровият маркетинг се проваля доста постоянно: опитът да се прави всичко по едно и също време.

Въпреки че (маркетинг) " гражданска война " звучи секси, историите на триумфа най-много се базират на " еволюция ". Да, от време на време маркетингът има потребност да облъчи всичко живо със съществуването си. Или пък да направи нещо свежо. Дори и в тези случаи обаче би трябвало да се проучват опциите на бизнеса и да се сътвори проект за развиване.

Трябва да се работи малко по малко.

Съществува една " стълба " за развиване в цифровия маркетинг от 9 стъпки, която ще ви води от кота нула до маркетинговата... нирвана. Трудната част в нея е постигането на най-благоприятен избор - по какъв начин да работите с хората си, системите и процесите по метод, посредством който се фокусирате върху едно само ходило. Или най-много върху него.

Ето кои са стадиите .

Стъпка 1. Създайте допустим уеб страница, който дава отговор на положителните образци от актуалната година . В този миг инвестирайте в оптимизация при интернет търсенето.

Стъпка 2.  Инвестирайте в основаването на допустимо най-атрактивно мобилно приложение , с което ще предложите страхотното преживяване на потребителите, които апропо са потопени в море от наличие. Вземете поради електронната търговия, в случай че планирате такава.

Стъпка 3.  Време е да се фокусирате върху имайл маркетинга и платеното търсене . Сдобийте се с малко безвъзмездна и с малко платена реклама в мрежата. Ще бъде превъзходен метод да навлезете в цифровия свят на маркетинга.

Стъпка 4.  Време е да израснете до основаването на марка . Моментът е съвършен да си поставите за приоритет увеличението на маркетинг бюджета ви. Насочете старания върху комплицираната, ефектна направа на рекламната визия.

Продължава на страница 2.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР