Има една нишка от началото до края на тази конвенция,

...
Има една нишка от началото до края на тази конвенция,
Коментари Харесай

Искрен Веселинов от ВМРО за втория лифт: Нито зелените, нито пембените са над законите!

Има една нишка от началото до края на тази спогодба, която слага под въпрос абсолютността на пола - че той е нещо относително, въпрос на избор, обществена роля. Има неща, които ни безпокоят като вероятен отклик по-късно в българското законодателство. Това съобщи Искрен Веселинов от Вътрешна македонска революционна организация, коментирайки скандалния документ, който сякаш трябвало да подпишем като част от Европейски Съюз – Истанбулската спогодба, която е контрактуван през 2011 година и подписана от 44 страни и Европейския съюз. Досега е утвърдена от 28 страни в съюза, а България подписа Конвенцията на 24 април 2016 г. 

Българската страна би трябвало да се въздържи от ратификация на този документ. Англия, Исландия, Литва, Латвия, Лихтенщайн и други страни не са утвърдили конвенцията ", означи той и добави, че с една ратификация може да се тръгне и по-далече - да се желае признание на национално малцинство. 

" В България има два пола, които се дефинират от хромозомите, не от законите ", разясни Веселинов, представен от Пик.

" Говорим за " обществен пол " - какъв е този пол? Не трети, а обществен? ", разяснява още той и добави: " Тази спогодба ни задължава да преодоляваме стандартите при образованието на младежите ".

На въпрос по какъв начин ще разяснява изказванието, че има разнобой в обединението на Патриотите поради втория въжен превоз в Банско, той съобщи: " Ние не сме за един съответен въжен превоз, а за икономическо развиване. А приходите не идват по един магичен метод... Но недомислени решения във времето, които в този момент се раздухват от така наречен зелени и които направиха натурите, в този момент основават проблеми ".

" Този спор за лифта в Банско е толкоз абсурден, че се чудя аккоще има хора, които желаят да приказват. Нито зелените, нито пембените са над законите! Всяко едно капиталово желание се преглежда по избрана процедура ", съобщи още депутатът от Вътрешна македонска революционна организация и добави, че " терзанията на зелените са химерични ". 

" Хората се умориха да чакат, вложителите се умориха да чакат. Ние би трябвало да създадем правила, които подтикват икономическото развиване. Нека зелените да жертват нещо от себе си, не от икономическото развиване на региона ", съобщи Веселинов и още веднъж добави, че митингът против лифта е " локално начинание, не е проведено от някаква партия и ние се солидаризираме с него ". 

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР