Има една изключително малка група българи, които се смятат за

...
Има една изключително малка група българи, които се смятат за
Коментари Харесай

Кунева срама или как да станеш госпожа за един ден

Има една извънредно дребна група българи, които се считат за доста по-добри от всички останали българи. Те са по-умни, по-богати, по-красиви, по-от София, по-от центъра. По-по-най! 

Обикновено тази група хора е бутикова (или другояче казано надменно дребна, само че с огромни претенции), обгръща до 10% от цялото население на страната. 

По остарял стаден принцип от ранна детска възраст тези мини дружинки населяват тесни заведения с високи столове. Техен хабитат са и централните градинки – ще ги познаете по премрежения взор и бирените бутилки в ръка. Традицията повелява, че сред къмпингуванията през лятото купонът се мести към някоя значима постройка на жълтите павета. Всички се отбелязват от преди малко съчиненото като значимо гражданско събитие, с цел да си вдигнат рейтинга в общността на готините. Ако имаш фотография от най-малко 3 следващи митинга, покемон рейтингът ти в общността избухва. Ако обаче си срещу споделения душ един път седмично, губиш точки. 

За да си готин, би трябвало да се бориш за правата на всички транссексуални и на болшинството от непознатите раси. И наложително да неглижираш навиците на обичайния българин. Трябва да харесваш всяка Facebook обява на Полина Паунова, Евгений Дайнов и всички с този вид прически. 

И това е – имаш всички шансове да станеш народен представител от „ Демократична България “. По опция с преференции, измествайки най-малко трима други. Защото ти не си какъв да е. Ти си готин. Не си „ Ганя “* 

Кремена Кунева 

Представителна извадка. Няма роднинска връзка с Меглена Кунева. Но пък има голямо самочувствие и е народен представител от „ Демократична България “ към този момент съвсем 6 дни. Което си е напряко „ Уау! “ 

Решихме да проверим с какво е известна в медийното пространство госпожа Кремена Кунева?  Направила е и невъзможното да спре построяването на детска болница. Заради желанието на шепа хора, които имат интерес тази болница да не бъде построена. Поне по този начин се твърди. 

Известна е също със застъпничеството си за украинските бежанци, част от които бяха настанени и в България. Което е напряко отлично. Но дали са правилни медийни изявления, в които се твърди, че фондацията на Кунева е набирала средства за бежанците в лична банкова сметка, която на процедура е безотчетна? И в случай че е правилно, къде ли са тези пари? 

Госпожа Кунева (Кремена) реши да изясни в едно от първите си телевизионни изяви като представител на народа, че едни 650 000 български жители, избрали да гласоподават за партията-победител на последните избори, не са доста умни и не мислят. 

Видно от личните й мнения Кремена Кунева е останала извънредно сюрпризирана от отрицателните реакции след телевизионното си присъединяване и блокира всеки коментиращ във Facebook страницата й. Така е, госпожо Кунева – да поставяш под въпрос интелекта на 650 000 българи нормално не е изключително мъдро решение. 

Нищо не споделяме за тези 2163 души, които са дали своят вот за Вас. Дано най-малко те не се срамят, че Ви познават. Ако Ви познават. 

* “Ганя “ – обобщаващо название на обичайния българин 

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР