Има една есенна комбинация, с която просто няма как да

...
Има една есенна комбинация, с която просто няма как да
Коментари Харесай

16 стайлинг идеи как да носим дънки с блейзър

Има една есенна композиция, с която просто няма по какъв начин да сгрешим, и тя е  с блейзър. Перфектното комбиниране сред комфорт и изискан, което ни придвижва от улицата в и назад. 

Черният блейзър е класика, само че признаваме, че от време на време може да се окаже леко отегчителен. В такива моменти се разнообразяваме с по-светли и свежи цветове. Например ярък деним с блейзър в бежово или екрю стои еднообразно добре и с кецове, и с токчета. Допълваме аутфита с нежни аксесоари, като геометричните бижута на, които можете да откриете в платформата на.

Блейзърът може елементарно да се трансформира в акцент в тоалета ни, в случай че го изберем в ослепителен цвят или пък с принт. За есента избираме каре или класическо райе, а в случай че в действителност желаете да приковете погледите, заложете на настоящите екстра oversized блейзъри с кройки, въодушевени от модата на 80-те години на ХХ в.

При първа опция (или при първия дъжд) ще извадим още веднъж обичаните си есенни боти със междинен ток и ще ги комбинираме с дънки и блейзър. Под него постоянно можем да облечем тениска, а в случай че желаеме да сме по-елегантни – риза. Разгледайте и другите стайлинг хрумвания с блейзър с дънки в нашата изложба!

 

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР