Има една арабска поговорка - по добре, преди да кажеш

...
Има една арабска поговорка - по добре, преди да кажеш
Коментари Харесай

ГЕРБ отговарят на Петков: Не сме виновни за вашата некадърност

" Има една арабска сентенция - по добре, преди да кажеш нещо, да бъдеш убеден, че не е било по-добре да замълчиш . Имам поради брифинга на министър-председателя. Да не можеш да се оправиш с една или друга обстановка демонстрира беззащитност, само че да обвиняваш някого другиго за това, че не можеш да се оправиш, е дъното на безпомощността. ".

Това сподели вторият човек в ГЕРБ Томислав Дончев на брифинг, призован " на пожар " след изявлението на премиера Кирил Петков, който непосредствено упрекна младежката организация на ГЕРБ, че е предизвикала суматохата измежду хората да се наредят на големи опашки пред бензиностанциите в сряда вечерта.

" Единствената причина, по която се получи суматохата в сряда, е че са се употребявали фотоси от няколко дребни бензиностанции, които са се изпратили и употребявали през обществената медия под политическа или хибридна офанзива. До този миг хората, които виждаме, че са свързани или организирали това, са свързани с младежката организация а ГЕРБ ", съобщи министър-председателят Петков.

Брифингът на ексуправляващите продължи в закачлив звук - младежи-ГЕРБ провокирали с изключение на суматохата при горивата, по този начин и повишението на цената на тока .

" Имах проблем с дядо си, тъй като изсипах бидона с киселото зеле, с цел да изпълня гориво ", сподели Николай Алгафари от младежката секция. Според Николай Диков пък младежите на партията на Борисов били инструктирани да държат пуснати електроуредите си непрекъснато.

От своя страна някогашният енергиен министър Делян Добрев напомни, че доста преди министър председателят Петков да разгласи, че няма причина за суматоха за съществуването на горива, това направил във фейсбук пост депутатът от ГЕРБ Жечо Станков.

Самият Добрев пък предложил да се провиснал количества от държавния запас, с цел да се парира растежът на цените, а и да се успокои популацията. " Това не е моя концепция - това направиха Съединените щати, както и редица други страни. Съединени американски щати отпуснаха над 60 милиона барела от своя запас, с цел да успокоят цените.

Бившият енергиен министър попита още веднъж за какво по-малко от 24 часа след началото на спора в Украйна на енергийната борса бил продаден природен газ на половин цена , въпрос, подложен и през вчерашния ден от Бойко Борисов в границите на визитата му в Котел. От партията пускат и сигнал до прокуратурата по проблема.

" Лустросано-силовашки ". Така дефинира стила на ръководство на четворната коалиция Томислав Дончев. Очаквам Рашков да прати хора да арестуват Младежи-ГЕРБ , подигравателен бе той. И попита на собствен ред - за какво през 2013 година, когато петролът се търгувал за 130-140 $ за барел, цената била към 2.10-2.15 лева за литър, а в този момент приближава 3 лв..

" Проблемът не е в постовете, казусът е, че нито един представител на страната не излезе и не сподели, че няма учредения за суматоха ", изострен бе той.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР