Има един вид хора, които обичат да възприемат ролята на

...
Има един вид хора, които обичат да възприемат ролята на
Коментари Харесай

Тези 5 зодии обожават да се правят на мъченици

Има един тип хора, които обичат да възприемат ролята на жертвата. Те считат, че всичко неприятно постоянно им се случва на тях, а в това време не желаят да поемат отговорност за отрицателните събития в живота си. Хората с този нрав изискват съчувствието и вниманието на другите и са подготвени да се оплакват до момента в който не ги получат.

Ако погледнем към астрологията, има няколко знака, представителите на които имат податливост да се вършат на мъченици доста повече от останалите.

Ето и кои са тези зодии:

1. Рак

Хората от зодия Рак са доста жертвоготовни за своите близки, само че чакат в подмяна похвали и благодарности. Ако не ги получат, те стартират да развиват комплекс на мъченици. Колкото повече нараства тяхното неодобрение, толкоз повече те имат вяра, че всички, с изключение на тях, са егоисти и че никой не ги заслужава и почита задоволително. Ракът не счита, че отрицателната сила която излъчва, има нещо общо с него самия. Той е податлив да има вяра, че неприятният шанс го съпътства в живота.

2. Везни

Ако човек от зодия Везни се усеща употребен или афектиран, той стартира да таи тези усеща в себе си, само че в един миг избухва. Когато избухне, той стартира да изяснява на всички по какъв начин не го ценят, по какъв начин той жертва за тях своето време, сила, пари и усеща, само че не получава съвсем нищо в подмяна. Везните държат постоянно да получават високи оценки за личността си от хората към себе си. Представителите на този знак са подготвени на всичко, единствено и единствено да получават похвали от другите, което е едно от техните най-слаби места.

3. Риби

Когато на човек от зодия Риби му се случи нещо неприятно, той е уверен, че това не е по негова виновност, а че виновникът е ориста. Рибите доста постоянно одобряват ролята на жертвата и се изживяват като хора, които непрестанно са подценявани или недооценявани и не получават това, което другояче заслужават. Рибите доста постоянно се усещат цели на хората към себе си. Те нерядко са уверени, че другите им вредят предумишлено, или тъй като им завиждат, или просто тъй като са неприятни.

4. Дева

Хората от зодия Дева се гордеят с това, че са добросъвестни и че държат на високите стандарти. Така че, когато нещо се обърка в живота им, те в никакъв случай не са подготвени да си признаят, че това е по тяхна виновност. Девите са уверени, че в случай че ги е застигнал неприятен шанс, то има някакъв скрит план против тях. Представителите на този знак в никакъв случай не са подготвени да понесат следствията от личните си, не изключително рационални дейности. Те по-скоро ще обвинят Вселената, че се майтапи с тях, само че няма да си признаят грешката.

5. Козирог

Козирозите имат проблем с доверието – те са скептици и са доста подозрителни към хората. Те постоянно се съмняват в положителните планове на близките и все ги подозират, че имат неискрени претекстове и планове към тях. Представителите на този знак все се усещат застрашени от другите и то във всяка една сфера от живота си. Все чакат някой да им забие нож в гърба. Те просто живеят с настройката, че светът е рисково място и че всеки желае да се възползва от тях или да злоупотреби по някакъв метод с добротата им.

Източник: tialoto.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР