Има един голям урок от американската история - хората вече

...
Има един голям урок от американската история - хората вече
Коментари Харесай

Първан Симеонов: Хората разпознават лицемерието. Колкото повече играеш, толкова повече потъваш

Има един огромен урок от американската история - хората към този момент разпознават лицемерието, политиканстването. Колкото повече играеш, толкоз повече потъваш в плаващите пясъци. Един открива път, пък той се срутва на идващия ден. Друг приказва сума ти време против ГЕРБ, пък в този момент най-модната градска мълва е дали няма да си сътрудничат ГЕРБ и Българска социалистическа партия в идващия парламент. Трети събира партийни покровители и го назовава гражданско наблюдаване. Народът ще разпознае всичко, в случай че види двуличие. Играйте по-малко. Хората не са толкоз глупави и има доста източници на информация. Всичко може да се разбере. Дълбокото ми
Това съобщи пред Нова телевизия социологът Първан Симеонов от " Галъп интернешънъл ". Заедно с него в студиото бе и Евелина Славкова от " Тренд ".

Славква дефинира като притеснително чувството за подозрение в честността на изборите още преди самия избор.

" Още при започване на годината, преди въобще да знаем датата, се заприказва, че изборите ще са нечестни. Големият проблем е, че хората стартират да го чакат. Притесняват ме тези неща - паралелна гражданска изборна комисия. Не сме решили казуса с машините, само че приказваме към този момент за гласоподаване по пощата. Конструирането на роман за неналичието на почтеност води до загуба за всички политически обединения ", добави тя.

" В тази политическа киша, в която се намира България, ще завоюва всеки, който даде явен небосвод и каже нещо твърдо ", отсече Симеонов и добави:

" Президентът сподели нещо и положително или неприятно то зазвуча. Щансът е да се види дали може по-добра дата. Няколко неща са сигурни - технократите непрекъснато ще споделят, че не знаят по кое време ще има ковид и по кое време не. Ясно е, че при по-ранна дата президентът Радев може да се надява вероятно да назначи длъжностен кабинет. Ако стане по-късно, ще влезем в ония три месеца, в които той няма право да разпуска Народно събрание. Но всичко е в ония сметки без главния кръчмар - ковид ".

Той уточни, че второто несъмнено нещо е, че в случай че ГЕРБ завоюват изборите, опозицията ще разгласи изборите за нечестни, каквото и да се случи.

" Освен това, каквото и да се одобри в този момент - машини или не, поща или не, два дни, три дни… това ще се одобри за толкоз къс интервал, че част от хората ще се отнесат към него като към имунизациите ", добави още Симеонов.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР