Има един футболист в българското първенство, който с головете си

...
Има един футболист в българското първенство, който с головете си
Коментари Харесай

Али Соу от ЦСКА е като Исмаил Иса и Робърта, към момента не могат да се сравняват с Кешеру

Има един футболист в българското състезание, който с головете си е спечелил най-вече мачове за своя тим. Става въпрос за нападателя на Лудогорец - Клаудиу Кешеру. 33-годишният румънец е отбелязал 10 попадения, с които " орлите " са стигнали до триумфа в 6 срещи, сочи статистиката. Никой различен не е спечелил толкоз доста дуели за отбора си през сезона. Статистикана на Кешеру досега е 15 мача с 10 гола и 2 асистенции.
 Снимка 455409
Източник:

Четирима се подреждат след него с 4 извоювани мача за отборите си. Това са нападателите на ЦСКА, Левски, Берое и Черно море - Али Соу, Найджъл Робърта, Мартин Камбуров и Исмаил Иса. От тах Соу е с 9 попадения, а Робърта и Иса са с по 8. Камбуров има 10, колкото и реализатора на Лудогорец. Но Кешеру е донесъл повече победи на тима си спрямо легендата Камбуров.
 Снимка 440023
Източник:

По три победи на отборите си са донесли петима играчи - Галин Иванов от Славия, Димитър Илиев от Локомотив (Пловдив), някогашният му към този момент съотборник Ален Ожболт, Евандро от ЦСКА и Станислав Иванов от Левски.
 Скарани с гола
Скарани с гола

Футболистите в шампионата ни с най-вече мачове без маркирано попадение
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР