Има двойки зодии, между които съществува невероятна химия и много

...
Има двойки зодии, между които съществува невероятна химия и много
Коментари Харесай

3 двойки зодии, които си подхождат само за секс

Има двойки зодии, сред които съществува невероятна химия и доста си подхождат полово, допълват се в леглото и интимното им прекарване е ужасно, само че духовната връзка посред им куца и няма защо толкоз да си приказват. Не си пасват като характери, само че пък вършат необикновен секс. Ето кои са те:
Овен и Везни
Овните са доста мощни и волеви персони. Задоволяват съвършено потребностите на внимателните и благи Везни, написа struma.bg. Между тях има голямо привличане, тъкмо тъй като са противиположни и не си наподобяват. Везните са по-дипломатични, ненавиждат разногласията, не покачват звук и се държат другарски, а Овните са избухливи, карат се непрекъснато, арогантни са и импулсивни, когато са ядосани. Затова не си подхождат за дълга и сериозна връзка, само че пък в леглото са същински пожар. Чувствителната природа на Везните кара амбициозните Овни да дадат всичко от себе си в секса.
Скорпион и Телец
Скорпионите са най-сексуалната и буйна зодия, само че това не значи, че си пасват в леглото с всички. Между тях и Телците обаче има доста мощна химия и ужасно привличане. Телците са сантиментални и чувствени, което доста се харесва на супер буйните и прочувствени Скорпиони. Двете зодии се допълват и схващат съвършено другия, по тази причина сексът е страховит. По принцип, Скорпионите и Телците имат общи полезности и правила, само че се провалят като сериозна двойка, тъй като са прекомерно огромни инати и имат доста условия към колегата. Така напрежението става огромно. А и Скорпионите са доста потайни, което нервира откритите Телци.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР