Има две зодии, които представляват особена трудност за повечето мъже.

...
Има две зодии, които представляват особена трудност за повечето мъже.
Коментари Харесай

2-те зодии, които никой мъж не може да изтърпи

Има две зодии, които съставляват особена компликация за множеството мъже. Това са дамите, с които не всеки може да се разбере.

Телец
Изключително своенравни, инатливи и чувствителни дами. Телците може да се трансфорат в същински призрачен сън за всеки мъж. Те имат мнение, което никой не може да промени. Имат си привички, които също не подлежат на смяна. Емоционалността им е извънредно огромна и реагират на всичко доста първично. Заради това и свадите с Телците по никакъв начин не са изключение, а съвсем ежедневие.
Жените от зодия Телец са доста инатливи и могат да ти съсипят живота на инат, без въобще да имат основателна причина да държат на своето. Обичат мощно, само че и ревнуват доста мощно. Точно за това доста мъже не съумяват да свикнат с този надзор и си потеглят след следващия скандал във връзка това къде и с кого са били.

Дева
Девите вървят с високо вдигната глава. Те не вършат взаимни отстъпки и обичат всеки да върша нещо за тях, само че в никакъв случай да връщат услугата. Имат си тъкмо избрани привички, с които всички би трябвало да се преценяват, само че Девата в никакъв случай няма да ги промени, в случай че някой има нещо срещу.
Девите се наскърбяват доста елементарно и простят доста мъчно. Понякога може да ти се сърдят с дни, без въобще да имаш кой знае каква виновност. Отмъщават грубо и в случай че направиш нещо неправилно, ще ти го върнат тъпкано. Изобщо не са лесни са схващане и логиката им е най-трудна за разгадаване. Жените Деви се обичат мъчно и би трябвало добре да знаеш това, преди да решиш да влезеш в сърцето им.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР