Има два вида хора на света – Стефан Данаилов и

...
Има два вида хора на света – Стефан Данаилов и
Коментари Харесай

Доведеният син на Ламбо: Има два вида хора на света – Стефан Данаилов и останалите

Има два типа хора на света – Стефан Данаилов и останалите. Той ме научи на всичко от живота и ми оказа помощ за най-важното – да оцелея, това съобщи доведеният наследник на Ламбо и оператор – Росен Цанков.

той показа, че с помощта на татко си и неговите старания получава животоспасяващо лекарство, защото е бил три месеца в кома.

„ Началото на 90-те бяха неприятните времена за него. Всички го обиждаха, само че той ми избави живота ”, описа още Цанков.

Ламбо почиташе това, че биологичният ми татко е Вили Цанков. Въпреки това ние бяхме най-хубави другари. Той имаше страховит дух за живот и обичаше да има хора около него, добави операторът.

Той изясни, че не харесва прякора на Данаилов „ Мастера ”, защото на британски това значи и преподавател, и стопанин, какъвто той не е бил.

„ Той беше доста добър човек, не беше стопанин “, съобщи Росен и съобщи, че го е наричал „ Бос ” от лентата „ Кръстникът ”.

По думите му Ламбо е обичал да дава препоръки, даже преди някой да ги изиска. Данаилов знаеше какво ще го питаш и към този момент беше подготвен с отговора, описа той.

„ Мисля, че си отиде благополучен. Не съумях да му кажа „ Сбогом, Бос! ”, показа Цанков./tribune.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР