Има два интереса, които движат събитията в областта на отбранителната

...
Има два интереса, които движат събитията в областта на отбранителната
Коментари Харесай

Бойко Ноев: Интересите на мафията и Русия движат събитията в отбранителната индустрия

Има два интереса, които движат събитията в региона на отбранителната промишленост и в енергетиката . От една страна това са ползите на проведената престъпност и мафията, въпреки това са ползите на тези, които правят експанзията против Украйна. Това съобщи в ефира на Българска национална телевизия някогашният боен министър и специалист по национална сигурност Бойко Ноев.

По думите му в оръжейната област тези два интереса се наблюдават доста елементарно от 2009-2010 година насам . Тези два интереса не са влизали в спор, като предписание вървят паралелно. В тези последни десетина години те се преплитат в една симбиоза, която им дава спомагателна мощ, разясни Ноев.

Той уточни, че на предприемача Емилиян Гебрев е следващият за миналото десетилетие. Според него общото сред множеството произшествия от последните години е, че никой не знае кой стои зад тях .

Ноев акцентира, че резултати от следствията няма, тъй като тези два интереса са инструментализирани през българските органи, които са призвани да ни пазят от такива похищения. Те са инструментализирани най-много през прокуратурата, през ДАНС и в някаква степен през Министерство на вътрешните работи, добави той.
 Министър Богданов заведе ДАНС и Министерство на вътрешните работи да огледат сигурността във ВМЗ Сопот
Министър Богданов заведе ДАНС и Министерство на вътрешните работи да огледат сигурността във ВМЗ Сопот

Взети са всички ограничения да не бъде повлияна промишлеността от сходни набези
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР