Има доста популярни рецепти за почистване на кръвоносните съдове ,

...
Има доста популярни рецепти за почистване на кръвоносните съдове ,
Коментари Харесай

Само Глътка По 2 Пъти В Годината: Турбо Почистване На Артериите! Тази Проста Смес Гони Инфаркт

Има много известни предписания за разчистване на кръвоносните съдове, само че този способ, който публикуваме през днешния ден в lekuva.net е може би най-ефективния.

И това напълно не е чудно – природата още веднъж ни дава всичко належащо за нашето здраве!

Почистване на кръвоносните съдове с чесън и лимон

Едно от главните преимущества на чесъна е способността да предотврати развиването на атеросклероза, и затова инфаркт и инсулт. Чесънът освен задейства някои механизми на организма, посредством които да се понижат равнищата на неприятния холестерол в кръвта, само че също по този начин оказва помощ да се запазят постигнатите резултати за дълго време написа zajenata.bg.

В лимоните има доста минерали, етерични масла, пектин, органични киселини, флавоноиди, които също имат удобен резултат върху положението на съдовете и артериите.

Необходими съставки:

– 6 лимона

– 30 скилидки чесън

– 3 супени лъжици мед

– 1 литър вода

Начин на подготвяне:

1.Лимоните се измиват, чесъна се почиства. Продуктите се приготвят за потребление като се смилат на кайма, за което не трябва да махате корите на лимоните.

2. Вземете подобаващ съд, изсипете получената от лимоните и чесъна примес и залейте с водата.

3. Поставете на котлона, като го оставите да заври, само че без да се вари.

4. Охладете, прибавете мед, в случай че ви е прекомерно лют усета на тази напитка, и сложете в подобаващ съд, който е добре да съхранявате в ледник.

5. В рамките на 3 седмици всекидневно изпивайте по 50 мл от напитката. Починете си за една седмица, а по-късно още веднъж се повтаря курса на лекуване за 3 седмици. Като превантивна мярка такова лекуване е потребно да се прави 2 пъти годишно.

Напитката усъвършенства кръвообращението, ускорява имунната система, предотвратява образуването на тумори. Инструментът работи като антиоксидант и подтиква положителната работа на бъбреците и черния дроб. Но, като всички мощни средства тази напитка има противопоказания за потреблението при: стомашна язва и дуоденална язва, бременност, лактация, епилепсия и алергия към някоя от съставките.
Tags: ОЩЕ ЕЛИКСИРИМЕХЛЕМИЛЕКОВЕАЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР