Има доказателства, че Гълъб е чел и се е явявал

...
Има доказателства, че Гълъб е чел и се е явявал
Коментари Харесай

В казармата на Гълъб: Покрай руския газ зелените чорапи стават задължителни

Има доказателства, че Гълъб е чел и се е явявал на изпит по история на Българска комунистическа партия, който взел с отличие. Но няма данни и очевидци, че знае нещо за Великата харта на свободите. Това прави разликите значими. Магна харта, подписана от британския крал Джон Безземни през 1015 година, разказва правата на всички жители – от краля, аристокрацията и бароните, църквата и всеки един елементарен човек. И тези права се базират на тъждество. Преди 1007 години там са разбрали това. През 2022 година ЗаКаПеЧеТо на 4-я длъжностен кабинет на Радев иронизира протестиращите пред „ Дондуков “ 2 и Кирил Петков: „ Държавата не се управлява с хаштагове, а с членове и алинеи “. Евреин – еленовъд. Политофицер – министър председател. За цивилен права и публично мнение – нула разбиране. Во пък Гълъб знае думата хаштаг!

Като виждам какъв брой военни Радев назначи за министри и министър председатели – такава му е банката с фрагменти от живота в армията, - си представям по какъв начин се усещат хората в казармата. Ами в случай че Радев бе лесовъд? Или пастир?

Шегувам се: такива у нас не стават политици и висши управленци. Военните са на мода. " Слушам " и кръгом - заповеди не се разискват.

По малкия екран демонстрираха по какъв начин в Северна Корея Ким Чен Ун заяви, че е преборил ковид и стотици генерали и офицери се втурнаха да му целуват ръцете.

Сценката със избавителния съветски газ у нас, ще е нещо от този род. Бедна ви е фантазията. Третото избавление...

Дано в Министерство на вътрешните работи не се вържат на тези глупотевини и да изпратят въоръжени против протестиращите. Голям смях ще падне... в Кремъл.

Емил Азар
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР