Има добри шансове за сделка за Брекзит, но това не

...
Има добри шансове за сделка за Брекзит, но това не
Коментари Харесай

Борис Джонсън вижда очертанията на сделка за Брекзит, макар че не е непременно сигурна

Има положителни шансове за договорка за Брекзит, само че това не е безусловно несъмнено, сподели през днешния ден английският министър-председател Борис Джонсън след среща с ръководителя на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер в Люксембург, съобщи Ройтерс.

"Да, има добър късмет за договорка, да, мога да видя, че тя се оформя, всеки може да види почти какво може да се направи ", съобщи Джонсън пред кореспонденти.

"Моментът е сложен, явно имаме доста огромно предпочитание да създадем това, само че не желая хората да си мислят, че то безусловно е "в забрадка вързано ". Не е безусловно в забрадка вързано, ще би трябвало да се свърши усилена работа ", сподели той.

Люксембургският министър-председател Ксавие Бетел разкритикува Джонсън за това, че не показва работещи оферти за споразумяване на Брекзит и се пробва да упрекна Европейски Съюз за "кошмара ".

"Не превръщайте Европейски Съюз в неприятния ", сподели Бетел пред репортерите след диалога с Джонсън.

Бетел стоеше самичък на подиума, квалифициран за изказвания от двамата водачи, само че Джонсън си потегли незабавно след срещата, освикран от протестиращи, които крещяха "Позор ". Британският министър-председател изясни, че не е участвал на конференцията поради повдигания от стачкуващите звук, съобщи ДПА.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР