Има дни, в които не искаме да слагаме грим, за

...
Има дни, в които не искаме да слагаме грим, за
Коментари Харесай

Как да изглеждаш добре без грим?

Има дни, в които не желаеме да слагаме грим, с цел да се почувстваме естествено красиви и свободни. Не е задоволително да вървим без грим единствено, когато сме си у дома. Трябва да се усещаме добре в кожата си и да имаме самочувствие и когато излизаме без грим. Чувството е прелестно, когато е в унисон с настроението ни – да бъдем себе си, да сме естествени, да се харесваме и да се любуваме на това.

Какво по-хубаво от жена със самочувствие, като ние самите можем да си помогнем нашата религия в себе си да е подплатена. Всяка жена има своя неповторима хубост. Дайте й да се прояви, да излезе нескрито и се наслаждавайте да я показвате на другите. Така ще се почувствате като кралица, ще желаете да повторите това преживяване и другите ще ви харесват още повече. Ако сте самоуверена и без грим, приятелките освен ще го виждат, само че и ще изискат и те да последват образеца ви. А срещуположния пол – той ще се любува на вашето амплоа и ще бъдете мечтана.

Да, естественото е красиво, само че вие също би трябвало да положите грижи за себе си, с цел да изглеждате добре без грим. Не е мъчно. Можете да си помогнете с няколко простички неща, които са лесни за осъществяване.

 Как да изглеждаш добре без грим? Pinterest

Поддържайте веждите си. Ако желаете те да са добре завършени ги мажете с рициново масло всяка вечер в продължение на 2 седмици и вижте по какъв начин ще се оформят!

Грижете се за кожата си. Мийте лицето си 2 пъти на ден и пийте вода.

Всяка вечер в продължение на 2 седмици мажете миглите си с кокосово масло или вазелин и те ще станат по-дълги.

Използвайте в дребни количества бадемово масло, с цел да овлажнявате кожата си и да получите натурален искра. Не използвайте от олиото прекомерно доста, с цел да не запушвате порите си.

Всеки ден отделяйте 10-15 минути и си правете маски от естествени артикули.

Посъветвайте се със експерт и изберете най-подходящите за вас артикули за лице.

Оставете останалото на своята естествена хубост.

 Как да изглеждаш добре без грим? Pinterest
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР