Има дългове и тежки заболяванияСофийският районен съд остави в ареста

...
Има дългове и тежки заболяванияСофийският районен съд остави в ареста
Коментари Харесай

Шико се жалва от разпродажба на имоти

Има задължения и тежки болести


Софийският областен съд остави в ареста 72-годишния Сашко Игнатов-Шико, който влезе в президентството с револвер “Валтер ” и два пълнителя с патрони в понеделник следобяд. Разрешителното за оръжието било изтекло, стимулира се съдът.

“Не ми е мястото в ареста. Притиснат съм от частни правосъдни реализатори. Разпродадоха парцелите ми на безценица ”, изясни пред съда Игнатов. Той описа, че влезнал в президентството, с цел да съобщи оръжието, откакто два часа стоял на площада и се чудил по какъв начин да притегли вниманието на медиите. Шико дължи 400 000 лева, а ЧСИ продали 4 негови парцела. Останала единствено къщата му в пернишкото село Рударци, където живее с околните си. Семейството му било докарано до просешка сопа, откакто през 2002 година Игнатов умъртвил Кирил Мирославов при самозащита и бил наказан да заплаща кръвнина от 800 000 лева Освен финансови усложнения, Шико има и здравословни проблеми – исхемична болест на сърцето, остра форма на белодробна непълнота и хипертония.

“Познавам го от дете. Бил е шеф на дядо ми и на татко ми. Това е най-хубавият човек, който познавам. Винаги се е отнасял човешки и с схващане към чиновниците си ”, описа пред “Труд ” близка на Игнатов – Симона Янкова.

“Имаше личен бизнес с поддръжка на жп линии, беше притежател и на бензиностанции. Имаше име в Перник. Всички го обичаха и уважаваха. Опитал е да отбрани служащите си на бензиностанцията при нападението, само че все пак го осъдиха да заплати кръвнина. След този случай всичките му другари изчезнаха, а животът му потегли надолу ”, описа Янкова. Решението на съда не е дефинитивно и може да бъде обжалвано.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР