Има числа, които са способни да привлекат парите към вас.

...
Има числа, които са способни да привлекат парите към вас.
Коментари Харесай

Кои числа привличат ПАРИТЕ в живота ни

Има цифри, които са способни да привлекат парите към вас. Нужно е обаче да ги запишете на лист хартия, да го сгънете прилежно и да го оставите в някоя от преградите в портфейла си. Запомнете, че никой не би трябвало да знае за този вълшебен обред, който сте изпълнили. В противоположен случай ще възбраните на силата на числата да работи в вярната посока.
Какво значат другите цифри?
Едно

Това е цифрата на загубите. Ако желаете да забогатеете, в никакъв случай не си представяйте суми, започващи с цифрата 1. Категорично не е желателно върху листа хартия да изписвате това число.

Две

Две също не е положително число, асоциира се с беднотия. Ако стартирате работа, не искайте заплата, започваща с цифрата 2. Така се обричате на мизерия.

Три

Това е идеалното число, което да изпишете върху вашия лист. Всяка една сума, която стартира с цифрата 3, ще ви донесе шанс. Не е желателно да спестявате суми, започващи с три, по-добре да ги похарчите. Така доста скоро, парите още веднъж ще се върнат при вас.

Четири

Перфектното число, символизиращо непоклатимост. Към тройката, можете напълно умерено да добавите и една четворка.

Пет

Пет символизира и риска, и удоволствията. Ако постоянно залагате и чакате да разберете дали сте спечелили, запишете цифрата и сложете листа в портфейла си. Това ще ви донесе шанс.

Шест

Числото 6 притегля сумата, от която се нуждаете. Не очаквайте някакви галактически доходи, само че по-важно е, че няма да тънете в мизерия и да се чувствате като в задънена улица.

Седем
Магическото значение на цифрата 22
С настъпването на 2022 година нумеролозите от ден на ден биват  привлечени от тази магическа композиция от цифри. И с съображение, тъй като т...
Прочети повече
Що се отнася до материалното богатство, това число няма да ви донесе шанс.

Осем

Това е цифрата на огромните благоприятни условия. Ако се надявате на огромни суми в дълготраен проект, не се колебайте да запишете цифрата 8 върху вашия лист.

Девет

Девет е число, което притегля дарове. Ако желаете да получите съответна сума пари като подарък, впишете цифрата върху листа, сгънете го и го пъхнете в портфейла си. Много скоро ще сте прелестно сюрпризирани.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР