Има четвърти участник в кражбата от хранителен магазин в столичния

...
Има четвърти участник в кражбата от хранителен магазин в столичния
Коментари Харесай

Полицията не знае кой е четвъртият участник в обира от ж.к. Люлин

Има четвърти участник в кражбата от хранителен магазин в столичния комплекс " Люлин ", само че полицията към момента не е открила кой е той. Това стана ясно от думите на градския прокурор Емилия Русинова по време на ексклузивен брифинг на прокуратурата.

Както news.bg заяви в понеделник, двамата арестувани са Стоян Илиев - Дългия (42-годишен) и Николай Илиев - Понти (41-годишен). Тритият им съизвършител, оказал гневна опозиция при опита за задържане, е Красимир Пешев - прочут като Краси Мраморския.
Красимир Пешев е избутал с колата си служител на реда, опитал се да го спре. Служителят на реда не е съществено потърпевш. Краси Мраморския е разгласен за общодържавно търсене. Двамата Илиеви не са братя, прецизираха от прокуратурата.

По време на обира охранителят на обекта е видял крадците и се опитал да разбере какво става, само че бил застрашен и се прибрал в офиса, от където е следил какво се случва, обявиха на брифинга.
Обраният обект бил на втория етаж на постройка, крадците са употребявали специфична стълба.

Полицията е разкрила касата в откраднат през януари автомобил - БМВ Х 3. В нощта на 3-ти против 4-ти декември четиримата участници са засечени да вършат " генерална подготовка " на обира, осъществен на 11 декември сутринта.

Общият " оборот " от кражбите на групата, в чието ядро са Стоян Илиев и Николай Илиев, е над 160 000 лв..

Припомняме, при вчерашната кражба в касата е имало към 10 000 лв..

В домовете им са открити разнообразни предмети от предходни обири. Те са откраднали и два мотора " Харли Дейвидсън "./news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР