Има четири партии, една от които допусна много сериозна грешка

...
Има четири партии, една от които допусна много сериозна грешка
Коментари Харесай

Георги Михайлов: „Имаме много силно развитие на индустрията в последната година“

Има четири партии, една от които позволи доста сериозна неточност и сложи на карта цялостното стабилизиране на обстановката в България, обявявайки се срещу настоящата четворна коалиция, само че и в нея, а в останалите три това е напълно ясно, има предпочитание пътят на България да продължи напред. Това сподели националният представител от „ Българска социалистическа партия за България " проф. Георги Михайлов в предаването „ Денят стартира с Георги Любенов " по Българска национална телевизия.

Той напомни, че пътят на България е бил изменен доста мъчно. „ Спомняме си митингите през 2020 година, спомняме си битите ни деца под колоните на Министерски съвет, спомняме си доста грозни неща. Спомняме си дейности, които бяха оцветени с корупционни краски, като продажбата на ЧЕЗ на безусловно некомпетентна компания.

Всичко това се промени, мина година и половина и в този момент се прави един доста парещ опит да се скъсат паметовите следи на нацията и да се върнат още веднъж, ни лук яли, ни лук мирисали, „ най-хубавите ", да ни покажат по какъв начин се вършат нещата. Това тези четири партии схващат, че не трябва да се случи, това го схващат и всички българи ", съобщи проф. Михайлов.

Стабилността в страната не изисква избори сега, безапелационен бе той и акцентира, че и четирите партии от досегашната коалиция схващат това. „ Имаме доста мощно развиване на промишлеността в последната година - с към 40% на електронната промишленост, с към 20% увеличение на добивната промишленост, на преработващата промишленост.

Изобщо България, след освобождението от няколко калъпа на прилепяне на бизнеса, през последната година доста бързо развива своя стопански потенциал. И в този миг в този момент, когато и Народното събрание съумя да уреди помощите за бизнеса във връзка с енергоносителите, когато тръгваме към започване на консумираме средствата по Плана за възобновяване и резистентност, да сложим спирачка в развиването на страната, да я оставим 5 месеца без парламент, е безконтролно. Защото едно държавно управление, каквото и да е то, без парламент е с вързани ръце. Видяхме това предходната година ", сподели още националният представител от Българска социалистическа партия.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР