ИМА безкрайни книги, статии и влиятелни хора, които всички твърдят,

...
ИМА безкрайни книги, статии и влиятелни хора, които всички твърдят,
Коментари Харесай

Аз съм таен милионер мърляч, правя толкова много, но прекарвам цял ден по пижама – не е нужно да работите упорито, за да сте богати

ИМА безкрайни книги, публикации и авторитетни хора, които всички настояват, че имат тайната на триумфа.

Въпреки това, един някогашен водач на RAF, трансформирал се в мултимилионер, откри благонадежден метод да печели пари – макар че не става от леглото до 11 сутринта.

Въпреки че множеството хора с бързо замогване ще кажат на хората, че имат потребност от прецизна утринна рутина, в случай че желаете да съумеете в света на бизнеса, милионерът Сиам Кид споделя противоположното.

Всъщност този самопризнал се „ мърляч “ ще работи по гащи, няма рутина и прекарва по-голямата част от свободното си време в компютърни игри и Netflix.

Оставил обаче военната си кариера зад тила си, Сиам става крипто търговец и твърди, че е елементарно от всеки път хората да бъдат сполучливи мърлячи с помощта на новите технологии като приложения и AI.

37-годишният даже разкри, че през множеството дни едвам съумява да стигне до кухнята, казвайки: „ Има моменти, когато в последна сметка работя доста повече от множеството хора...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР