Има автомобили, които са ремонтно пригодни, а частите им са

...
Има автомобили, които са ремонтно пригодни, а частите им са
Коментари Харесай

3 скъпи и трудни за обслужване коли

Има коли, които са ремонтно пригодни, а частите им са финансово налични. Има обаче и такива, които се ремонтират извънредно твърдо, а аварийните възли и елементи са пъклен скъпи. Въпреки това, доста от тези скъпи и сложни за обслужване коли са много известни на вторичния пазар. Сега ще ви покажем три такива автомобила - един огромен фамилен, един състезателен и един очебийно градски.

Audi A6 Allroad


Allroad Quattro са страхотни кросоувър комбита, само че в случай че би трябвало да промените водната помпа на дизеловия и надлъжно ситуиран V6 мотор, би трябвало да сте готови. Стартираме със свалянето на фаровете и това е единствено загрявка, защото идната процедура е отстраняването на предната ризница. Продължавате с радиатора и вентилатора към него. След това е ред на ангренажния ремък и тук би трябвало да фиксирате всичко, тъй като грешките по-късно се заплащат скъпо. Едва тогава стигате до водната помпа. Приятелски съвет – в случай че сте стигнали до водната помпа, сменете и термостата.

Porsche Boxster


Това е най-достъпното съвременно Porsche със задно ситуиран мотор. За страдание, двигателният му отсек е мощно претъпкан. Освен това е неуместен за каквито и да било операции и това надалеч не е единствено тъй като е напълно затрупан с пластмасов похлупак. Ако би трябвало да промените свещите да вземем за пример, ще би трябвало да свалите задните гуми и да работите през калниците, защото поради спецификата на боксерния мотор свещите му са в профил. Всичко това е в комплект с кръгли гумени уплътнения и капачки, които неведнъж сдават багажа и от тях се лее масло.

Smart For Two


Още един приветлив автомобил, чието обслужване е дребен призрачен сън. Причината е в микроскопичния турбодвигател, неугледен сред задните гуми. За да промените термостата, би трябвало да го отделите от купето и да го пуснете с малко надолу. Това ще обезпечи нужното пространство за работа. След това процедурата е релативно общоприета, като не би трябвало да забравяте да върнете мотора на мястото му.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР