Има арестуван надзирател от Врачанския затвор заради намерения вътре пистолет,

...
Има арестуван надзирател от Врачанския затвор заради намерения вътре пистолет,
Коментари Харесай

Извънредно! Има арестуван надзирател за намерения във Врачанския затвор пищов, вижте кой е той /снимка/

Има задържан надзорник от Врачанския затвор поради планове вътре револвер, научи извънредно организация BulNews.bg. Днес преди обед на работното му място е бил арестуван Димитър Асенов, за който има доказателства, че е внесъл оръжието в помещението на доживотните. В момента проверяващите откриват аргументите за това жестоко нарушаване на правилника за работа тук-там за лишени от независимост.
Вчера организация BulNews.bg извънредно заяви за открито оръжие в режимния бранш, където са килиите на следствените, доживотните и осъдените пандизчии. Пистолетът е бил завит във фолио и подложен на място, до което имат достъп много от пандизчиите. По неофициална информация сигнал за съществуването на оръжието е подал един от доживотните пандизчии, който обаче се обадил напряко в София. Малко по-късно пристигнали проверяващи от Главна дирекция „ Изпълнение на наказванията “, които непосредствено се насочили към скривалището, което било посочено от ограничения от независимост.
Все по-актуален става въпросът за статута на настоящия шеф на пандиза Ангел Кабатлийски, който ръководи изправителното заведение от повече от 20 години.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР