Има актове, връчени на трима депутати от НФСБ, призна на

...
Има актове, връчени на трима депутати от НФСБ, призна на
Коментари Харесай

НФСБ иска по-високи глоби за неносене на маски

Има актове, връчени на трима депутати от НФСБ , призна на брифинг пред медиите водачът Валери Симеонов. Някои от глобените ще апелират.

Един от депутатите е заловен без маска, до момента в който пие кафе, с маска нямало по какъв начин да пие. Ние сме за продължение на по-строги ограничения , изясни той.

НФСБ са даже за по-високи санкции. Мерките би трябвало да се съблюдават, те важат за всички, безапелационен е Валери Симеонов. Всички ли обаче би трябвало да носят маски в Народно събрание, пита той.

Утре Валери Симеонов ще предложи Цвета Караянчева да регламентира изказващите се от трибуната да не носят маски. Маските по време на говорене влошавали дикцията. Той ще желае председателстващият съвещанието също да не носи маска. Разстоянието сред призидиума и трибуната е метър и половина, както е измерил Симеонов. За останалите депутати нямало по какъв начин да се облекчат ограниченията, защото близо един до различен.
 24 депутати са санкционирани от РЗИ за неносене на маски Обновена
24 депутати са санкционирани от РЗИ за неносене на маски

Всеки, който не е склонен с санкцията може да апелира

Не утвърждаваме държанието на сътрудниците от ляво, които всеобщо не съблюдават ограниченията, подлага на критика Валери Симеонов. Поне половината от социалистите не носели маски, съгласно него.

Трябвало да се уточни наредбата на здравния министър , тъй като и членовете на Националния действен щаб говорели без маски.

Това дребно ужасно животно ковид не сортира нито депутати, нито каруцари, нито багеристи, счита Валери Симеонов. Той не желае някой самоуверен социалист да го болести. Някои червени носело маските като добитък юлар.

300 лв. е напълно естествена санкция , съгласно водача на НФСБ. Липсва обаче надзор, по думите му. За вчерашния мач на Симеонов не му се приказва. На никой не му пука изобщо какво се предлага , подлага на критика той. Така няма да спрем болестта, неудовлетворен е водачът на НФСБ.
 Депутатите се скараха да носят или да не носят маски
Депутатите се скараха да носят или да не носят маски

Караянчева сезира РЗИ за двамата депутати
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР