Има 77 образувани досъдебни производства за купуване на гласове. Очакваме

...
Има 77 образувани досъдебни производства за купуване на гласове. Очакваме
Коментари Харесай

Демерджиев: Има 77 образувани досъдебни производства за купуване на гласове

„ Има 77 формирани досъдебни производства за пазаруване на гласове. Очакваме развиване по тях ", това съобщи служебният министър на вътрешните работи Иван Демерджиев. 
Прочетете още
Той добави, че ГЕРБ и Движение за права и свободи са партиите, които обичайно вземат участие в практики за пазаруването на гласове. Има три сигнала против Българска социалистическа партия и един против " Продължаваме промяната ", разяснява още той. 

Иван Демерджиев съобщи още, че емигрантската конюнктура все още е под надзор и ще бъде по този начин, до момента в който той е на министър. Министърът на вътрешните работи разяснява и случая с Димитър Любенов, който блъсна форд с французи на Околовръстното и аргументи гибелта на единия от тях по следния метод:

" Ние сме отстранили служителите на реда, които имат присъединяване, каквото не би трябвало да имат, в тази ситуация с Любенов. В края на деня ще разбираем в детайли ".

Демерджиев заяви, че в изборния ден кметът на Симитли Апостол Апостолов интензивно е пропагандирал и е тормозил една от секциите. Това е било секция, в която неговият наследник е претендент за народен представител.

По думите на Демерджиев от Министерство на вътрешните работи са подхванали дейности, само че прокуратурата е посочила, че нежното доверие сред двете институции е в заплаха, тъй като са отказали да образуват следствие. Той прикани прокуратурата в детайли да изясни своите претекстове за случая.

Кметът на Симитли не е бил арестуван, тъй като контролът е бил стихотворец от районния прокурор на Дупница, изясни още Демерджиев.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР