Има 4 групи хора, за които е абсолютно противопоказана консумацията

...
Има 4 групи хора, за които е абсолютно противопоказана консумацията
Коментари Харесай

Опасно! Тези 4 групи хора не трябва да приемат джинджифил

Има 4 групи хора, за които е безусловно противопоказана потреблението на джинджифил. Джинджифилът е растение, съдържащо хранителни субстанции и биологично дейни съединения, които обезпечават невероятна поддръжка за физическото и психическото положение на нашето тяло.

Той е бил употребен за медицински цели в продължение на няколко хиляди години, което е било въведено в Древен Китай. Оказва се, че джинджифилът може да бъде ефикасна опция на доста медикаменти, които се продават в аптеките. Има обаче 4 групи хора, които са безусловно противопоказани за потреблението на това растение. Това са:

Хора с ниско тегло
Известно е, че джинджифилът оказва помощ в битката със затлъстяването и хипогликемията. Проучването открива, че дестилат от джинджифил в огромна степен понижава телесното тегло, тъй че не се предлага да се употребява от хора с такова тегло.

Бременни дами
Джинджифилът съдържа мощни стимуланти, които са идеални за мускулите и храносмилателната система, само че в тази ситуация на бременните дами може да докара до прибързано раждане. Избягвайте да употребявате джинджифил изключително през последните месеци на бременността.

Хора с нарушавания на кръвта.
Хемофилия - рядко генетично нарушаване, при което способността да се съсири кръвта се понижава доста, т.е., пациентите може да кървят щедро даже при незначителни контузии... Джинджифилът подтиква циркулацията на кръвта, като по този метод тези, които страдат от болести на кръвта, не е добре да го употребяват.

Хората, които одобряват избрани медикаменти
Ако страдате от високо кръвно налягане или диабет, и пиете медикаменти за възстановяване на положението си, се предлага незабавно да се откажете от джинджифила. Той намалява кръвното налягане и разрежда кръвта, по тази причина взаимоотношението с медикаменти може да ускори резултата им и да бъде доста рисково за здравето.

източник: Zdrave.to
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР